fbpx

Entrpnr. en WeFact

Alle debiteureninformatie en facturen direct in jouw boekhouding

Entrpnr. sluit naadloos aan bij de systemen die jij al in huis hebt. Ook bij het online facturatiepakket WeFact dat speciaal is ontwikkeld voor de ondernemer.

Facturen sturen
zonder gedoe

In WeFact maakt iedere ondernemer ook zonder kennis van boekhouden, foutloos zijn of haar facturen. Zo voorkom je met het factuurprogramma WeFact veelgemaakte fouten zoals fouten in de factuurnummering of foutieve BTW berekeningen.

Door de koppeling tussen WeFact Standard en Entrpnr. worden jouw debiteureninformatie en facturen direct ingeladen in je boekhouding. Dit gebeurt volledig automatisch. Daar hoef jij dus verder niet meer naar om te kijken.

Voordelen

icon4

Factureren met één muisklik

Met WeFact hoef je dus nooit meer handmatig data over te nemen van offerte naar factuur. De factuur komt vanzelf overeen met de prijsopgave en bevat een verwijzing naar de betreffende digitale offerte.
Doordat WeFact de factuur automatisch maakt, voorkom je veelgemaakte fouten zoals fouten in de factuurnummering of foutieve BTW berekeningen.

icon5

Snelle betaalmogelijkheden

Je kunt jouw klanten via iDEAL de factuur te laten voldoen. Natuurlijk kunnen jouw klanten ook per bankoverschrijving of automatische incasso betalen. Zo ontvang je nog sneller jouw geld.

icon6

Automatisch herinneren of aanmanen

Met WeFact hoef je nooit meer bang te zijn dat je een betalingsherinneringen vergeet. WeFact stuurt jou als dat nodig is, automatisch een melding wanneer een betalingstermijn is verstreken. Je kunt dan wederom met slechts één muisklik een herinnering of aanmaning sturen of afdrukken om per post te versturen.

Offerte in een handomdraai

Met WeFact maak je heel simpel offertes die je direct kunt versturen naar jouw klant. De klant kan dan zodra hij of zij akkoord is, de offerte online accepteren. Met één simpele click zet je daarna in WeFact de offerte om in een factuur.

Professionele facturen in jouw eigen huisstijl

Natuurlijk heeft jouw onderneming een eigen uitstraling. En wil je dat jouw facturen er professioneel uitzien. Ook dat kan met WeFact. Met de huisstijl editor heb je de volledige vrijheid om je huisstijl zelf in te richten. Zo kun je jouw logo en lettertype gebruiken en de stijl van jouw offerte of factuur zelf bepalen.

Wefact kan nog meer

Offertes maken, versturen en online laten accepteren is een geweldige functionaliteit. Professioneel en in je eigen huisstijl.

Ja, ik wil

Starten met WeFact

Meld je aan voor een online demo

Geheel vrijblijvend je zit nergens aan vast. Maar let op als je éénmaal gewent bent wil je niet meer terug .

Je kent ons van

De afgelopen tijd waren we onder andere te lezen in

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

We sturen geen spam dat beloven we.

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar! Tel: 088 374 9249

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar!
Tel: 088 374 9249

Niet zomaar een online boekhouder voor het MKB. Boekhoudkantoor met kantoren in Zeewolde en Rotterdam

Entrpnr Group B.V ©

Entrpnr Offices

Correspondence

Snel naar

Contact

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!

×

Hallo!

Op dit moment zitten de volgende medewerkers voor u klaar om te chatten via WhatsApp. Of stuur een e-mail naar support@entrpnr.nl

× Hoe kan ik u helpen?