fbpx

Webmeeting

PERSOONLIJK GESPREK VIA COMPUTER, TABLET OF SMARTPHONE

Voor een persoonlijk gesprek hoeft je de deur niet meer uit. Middels een Webmeeting heb je een online videogesprek met een adviseur, wanneer het jou uitkomt. Of het nu gaat om een vraag over uw boekhouding of over een informatie gesprek.

Voordelen

Het grote voordeel van een webmeeting is dat wij jou zo goed mogelijk te woord kunnen staan zónder dat je daar ver voor hoeft te reizen. Onze collega zal je opbellen op een tijdstip dat jou uitkomt. Vervolgens kun jij achter je PC of laptop gaan zitten, of je tablet erbij pakken. 

Wil je graag zien wie tegen je praat? Geen probleem! Onze collega kan in dat geval zijn webcam aanzetten, zodat je een gezicht hebt bij de stem.

Wat gaan we doornemen?

We gaan o.a het boekhoudsysteem Yuki laten zien. Yuki is het digitaal archief waar jij digitaal al je financiële bestanden kan aanleveren. Het aanleveren is super makkelijk en kan op verschillende manieren. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om van je bonnetjes een foto te maken en die op te sturen. 

Comandi is het tweede systeem waar jij tijdens de webmeeting kennis mee zal gaan maken. Comandi geeft inzicht in de door jou in Yuki aangeleverde gegevens. Via de overzichtelijke lay-out kan je goede, overwogen keuzes maken op basis van jouw actuele financiële gegevens. Dit kan je per maand bekijken, maar ook per kwartaal of per jaar. Ook kun je via deze weg inzicht krijgen in je resultatenrekening, balans, kasstromen en nog veel meer.

En dan?

Na afloop van de webmeeting stelt onze collega een offerte op maat voor je op die aansluit bij jouw situatie. Deze kan je ook direct digitaal ondertekenen. Daarna zal er met jou een afspraak voor de onboarding gepland worden.

Maak een afspraak

Liever niet in beeld? U kunt uw webcam ook uitzetten

Webmeeting plannen

Kies het moment wat u het beste uitkomt.

Je kent ons van

De afgelopen tijd waren we onder andere te lezen in

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

We sturen geen spam dat beloven we.

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar! Tel: 088 374 9249

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar!
Tel: 088 374 9249

Niet zomaar een online boekhouder voor het MKB. Boekhoudkantoor met kantoren in Zeewolde en Rotterdam

Entrpnr Group B.V ©

Entrpnr Offices

Correspondence

Snel naar

Contact

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!

×

Hallo!

Op dit moment zitten de volgende medewerkers voor u klaar om te chatten via WhatsApp. Of stuur een e-mail naar support@entrpnr.nl

× Hoe kan ik u helpen?