Uniek totaalpakket voor mobiliteit in alle vormen

Annelore van der Lint

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Entrpnr is altijd op zoek naar de beste deal voor haar klanten. Ook op het gebied van mobiliteit. Wij begrijpen dat ook zzp’ers en ondernemers in het mkb behoefte hebben aan flexibel vervoer zonder dat daar meteen extra papierwerk bij komt kijken. Daarom zijn wij zo blij met onze nieuwe partner MoveMove. Ellen Peters, new business manager van MoveMove legt uit wat hun zo bijzonder maakt.

“De vervoersbehoefte is niet altijd hetzelfde. Als ondernemer ga je waarschijnlijk graag met je eigen auto, maar soms, bijvoorbeeld als je in een drukke binnenstad moet zijn, is het openbaar vervoer praktischer. En wat dacht je van steden waar je met je oudere Diesel niet meer in mag? Dan kan het handig zijn om aan de rand van de stad te parkeren en de trein, tram of een OV-fiets te pakken voor het laatste stukje van de reis.”

Met de pas van MoveMove is dat allemaal mogelijk. De kosten voor alle vormen van transport, van auto, trein, tram, bus tot OV fiets, lopen allemaal via één factuur. Ellen: “MoveMove biedt als enige een echt totaalpakket aan mobiliteit. Met jouw MoveMove pas kun je terecht bij 98% van alle tankstations in Nederland, bij 5500 stations in het buitenland, bij alle openbare laadpalen en daarnaast dus ook het openbaar vervoer. Op de OV pas van MoveMove staat altijd voldoende saldo, zelf opwaarderen is niet meer nodig.

Alle kosten op één factuur

Ook extra diensten zoals parkeren, wasstraat en autovloeistoffen gaan direct via die ene kaart. Zo hebben gebruikers alle zakelijke reiskosten overzichtelijk op één factuur voor maximale btw-teruggave.

Ellen: “Met MoveMove komen alle kosten op één enkele maandelijkse factuur terecht. Zo heb je geen gedoe meer met bonnetjes en loop je dus nooit meer die btw-teruggave mis. Dat bespaart een ondernemer veel tijd en uiteindelijk dus ook geld.”

Geen verborgen fees

Groot verschil met andere tankoplossingen is dat je bij MoveMove alles voor één vast bedrag krijgt. Ellen: “Bij veel andere oplossingen betaal je voor iedere dienst apart. Voor je tankpas, voor de mogelijkheid om elektrisch te laden, voor parkeren. Zo ben je uiteindelijk altijd duurder uit dan je van te voren zag aankomen. En ook de mooie claim dat je ‘korting krijgt bij het tanken’ is een behoorlijke wassen neus als je alleen bij de aangewezen, pompstations mag tanken en de korting op de landelijke advies prijs is. Bij ons kun je gewoon bij 98% van alle stations in Nederland terecht en vertellen wij je waar je het voordeligst kunt tanken”

Bij MoveMove dus geen addertjes onder het gras of verborgen fees: je betaalt gewoon een vast bedrag per maand en daarvoor kun je van alle diensten gebruik maken. Ook van handige extraatjes zoals een eigen app met hierin de mogelijkheid om te parkeren, transacties inzien en heel binnenkort ook de mogelijkheid om niet alleen een laadpaal te lokaliseren, maar ook nog eens van te voren te zien wat het tarief is per kWh op die laadpaal.

Drie maanden gratis via Entrpnr

Om deze samenwerking te vieren, krijgen klanten van Entrpnr de MoveMove pas de eerste drie maanden gratis. Bij ons kun je direct die handige MoveMove pas bestellen. Meer hoef jij dan niet meer te doen. Wij regelen de verdere aanvraag en zorgen dat jouw reiskosten direct in de administratie worden verwerkt.

Interesse? Neem dan nu contact op met je accountmanager en wij maken het voor jou in orde.

Meer berichten

Bekend van

CONTACT MET ENTRPNR? WIJ ZITTEN VOOR JE KLAAR: 088 374 9249

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar!
Tel: 088 374 9249

Nier zomaar een boekhouder…

Entrpnr Group B.V ©

Entrpnr Offices

Correspondence