Tegemoetkoming schade COVID-19 – Update

Entrpnr

Entrpnr. Voor ondernemer die doelgericht zijn en passie voor het vak hebben. Wij gaan verder wanneer andere stoppen.

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Entrpnr doet haar best om u op dag basis geïnformeerd te houden met al het Corona-nieuws dat relevant is voor ondernemers.

Tegemoetkoming schade COVID-19 – Update

Zoals al eerder bekend was gemaakt, komt het kabinet op korte termijn met een compensatieregeling voor bedrijven in branches die direct geraakt zijn door de maatregelen die het kabinet heeft genomen omtrent het coronavirus. Deze compensatie zal een vaste tegemoetkoming van 4.000 euro bedragen. Van een aantal branches was al enige tijd bekend dat zij in aanmerking zullen gaan komen voor deze regeling, zoals de horecabranche, reisbranche en de culturele sector.

Nu het kabinet afgelopen maandag (23 maart) strengere maatregelen tegen verspreiding van het virus bekend heeft gemaakt, is de verwachting dat deze compensatieregeling ook zal gaan gelden voor kappers, schoonheidsspecialisten en andere bedrijven binnen de zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging. Dit is echter niet officieel bevestigd.

Meer informatie over de Tegemoetkoming COVID-19 vind je hier

Helaas is het nog steeds niet bekend waar en wanneer ondernemers een beroep op deze compensatieregeling kunnen gaan doen. Onze verwachting was dat dit begin deze week bekend zou gaan worden, tot op heden is dit nog niet het geval. Deze middag vergadert de Tweede Kamer met het kabinet over de maatregelen omtrent het Noodpakket. Wellicht dat er hierna meer duidelijk wordt. Houd daarom de aankomende dagen vooral de Entrpnr. nieuwsbrief in de gaten.

Het is in elk geval wel duidelijk dat het nog wel een aanzienlijke tijd zal gaan duren totdat aan alle onduidelijkheid een eind zal komen. Kunt u niet langer op steun vanuit de overheid blijven wachten? Neem dan contact op met Entrpnr. Wij kunnen u begeleiden in de zoektocht naar een overbruggingskrediet.

Contact opnemen met Entrpnr. kan via 088 – 374 92 49.

Meer berichten

Bekend van

CONTACT MET ENTRPNR? WIJ ZITTEN VOOR JE KLAAR: 088 374 9249

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar!
Tel: 088 374 9249

Niet zomaar een boekhouder…

Entrpnr Group B.V ©

Entrpnr Offices

Correspondence