Overstappen

van boekhouder was nog
nooit zo eenvoudig

Wij helpen je van a tot z met het overstappen. Het maakt niet uit of je nu al een online boekhouding hebt of nog “ouderwets”alles op papier doet.

Wij begeleiden je in het gehele traject

  • Ondersteuning
  • De lijntjes zijn kort
  • Vast contactpersoon

Entrpnr een boekhouder die er voor jouw is.

Bij het eerste contact ervaar je al dat onze service verder gaat dan andere. Wij denken met u mee en zien geen problemen maar altijd oplossingen.

Dus ook uw overstap van boekhouder zal vlekkeloos verlopen. We bespreken met u het beste moment en zorgen dan dat alles gereed is. Indien nodig leggen wij contact met u oude boekhouder.

Veel gestelde vragen

Jazeker, er is geen vast moment om over te stappen van boekhouder. In overleg met u en afhankelijk van de situatie bespreken wij het moment.

Voor al onze klanten verzorgen wij de boekhouding in Yuki. Wij zorgen er samen met jou voor dat alle benodigde documenten overgezet worden. 

Iedere Entrpnr klant heeft een eigen vast contact persoon. Deze kun je telefonisch, maar ook via verschillende digitale kanalen bereiken. Wil jij liever even live sparren? Dan kun je uiteraard langskomen bij ons op kantoor.

Ons antwoord is nee, en weet je waarom. Omdat onze systemen zeer efficiënt zijn verdienden deze zichzelf voor jouw terug. Je gaat o.a tijd besparen maar ook heb je geen boetes meer voor te late of foutieve belastingaangiftes. Maar ook onze inbegrepen adviesgesprekken zullen een positieve bijdrage aan jouw onderneming.  

Alvast de systemen bekijken

Geweldig dat je een overstap van boekhouder overweegt. Graag laten we je alvast even een kijkje nemen in onze moderne systemen.

Plan een vrijblijvende webmeeting in en dan nemen wij u digitaal mee.

Er is een Entrpnr boekhoudpakket die voor iedere onderneming geschikt is.
  • Je aangiftes altijd op tijd
  • Online facturen versturen
  • Inzicht in je financiën

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!

Offerte

Ja, Ik wil tijd besparen