Welkom bij Entrpnr!

Gefeliciteerd! Wat fijn dat je hebt gekozen voor het meest innovatieve en leukste boekhoudkantoor van Entrpnr. Daar zijn wij heel blij mee. Want  hier bij Entrpnr zijn we echt iets bijzonders aan het doen. Voor jouw boekhouding gebruiken we de modernste en meest gebruikersvriendelijke software op de markt. En je krijgt hier te maken met een professioneel team van aanpakkers en doorpakkers. Mensen die echt passie hebben voor hun werk.

Bij ons is jouw administratie altijd in goede handen. Hoe veel je zelf wilt doen en wat je nog meer van ons wilt afnemen, heb je helemaal zelf in de hand. Op deze website vind je een overzicht van al onze diensten. En op deze pagina leggen we uit wat voor jou als nieuwe klant de volgende stappen zijn.

Jouw onboarding

In de onboarding neemt een van onze collega’s van de front office jou mee bij het inrichten van je Yuki-administratie. Je krijgt dan te zien hoe jouw Yuki-boekhouding werkt zodat je eigen boekhouder aan de slag kan. Je krijgt van ons een apart mailtje waarin staat wat wij voor jouw onboarding nodig hebben.

Onboarding

Jouw kennismaking met de boekhouder

Na jouw onboarding neemt je eigen boekhouder contact met jou op voor een eerste kennismaking en om jouw specifieke wensen en behoeften door te nemen.

Kennismaking Boekhouder

Jouw eigen ondernemersportaal

Wanneer je bij ons klant wordt, creëren we speciaal voor jou een persoonlijk portaal op ons ondernemersplatform, Entrpnr Connect. Hierin vind je alle essentiële informatie, instructievideo’s en de mogelijkheid om bijvoorbeeld je automatische incasso te beheren. Bovendien, zodra jouw boekhouding volledig is ingesteld, kun je hier ook je eigen dashboards aanmaken.

ENTRPNR Connect
Ga naar boven