fbpx

Welke regelingen kom jij voor in aanmerking?

Doe de gratis check

Direct weten waar je aan toe bent en stappen nemen om de regelingen in gang te zetten

Welke regelingen gaan we checken

BBZ Uitkering

BBZ Krediet

Noodloket

BMBK

NOW

Factoring

Qredits

Hypotheek

Bedrijfsgegevens
Uw Situatie
Partner
Huisvesting

In welke branche bent u actief

Aanvullende informatie bedrijfsfinanciering

Als alles straks weer "normaal"is, hoe lang heeft u dan nodig om dit bedrag terug te betalen

Belastingzaken
Waar komt u mogelijk voor in aanmerking
Er is nog werk aan de winkel
Omdat u naast uw onderneming nog een inkomen ontvangt welke op zichzelf al hoger is dan het wettelijke bestaansminimum komt u niet in aanmerking voor een aanvullende uitkering binnen de TOZO (BBZ Regeling).
Omdat u meer dan 250 mensen in dienst heeft, komt u niet in aanmerking voor een tegemoetkoming uit het noodfonds. U komt wel in aanmerking voor de NOW wetgeving.
Om in aanmerking te komen voor diverse regelingen zal er op basis van uw cijfers worden getoetst of u in aanmerking komt. Omdat u uw cijfers niet op orde heeft, moet dit eerst geregeld worden. U kunt hiervoor bij uw boekhouder terecht. Heeft u boekhouder geen tijd of heeft u geen boekhouder, dan kan Entrpnr u hierbij van dienst zijn. Neemt u direct contact met ons op.
U werkt met direct betaling en verzend geen facturen. Hierdoor is het voor u niet mogelijk om gebruik te maken van de alternatieve financieringsvorm Factoring.
Omdat u geen koopwoning heeft; valt de alternatieve financieringsmogelijkheid af waarbij gebruik gemaakt kan worden van de overwaarde op een koopwoning.

Er zijn zoveel overheidsregelingen

Wij hebben het voor je in een overzichtelijk formulier gezet.  Zodra je de check hebt ingevuld krijg je de resultaten per e-mail toegestuurd. 

  • Alle regelingen op een rij
  • Direct weten waar je aan toe bent
  • Ideaal voor iedere ondernemer
  • Start vandaag het is gratis

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!

×

Hallo!

Op dit moment zitten de volgende medewerkers voor u klaar om te chatten via WhatsApp. Of stuur een e-mail naar support@entrpnr.nl

× Hoe kan ik u helpen?