Boekhoud adviseur

Boekhouden als een professional

Boekhoud-advies op maat

Boekhoudkundig advies

Fiscale zaken

Boekhoud controle

Een goede boekhouding geeft een gedetailleerd inzicht in de financiële positie van een onderneming. Maar niet iedere ondernemer is een boekhouder. Of heeft genoeg verstand van belastingen.

Je hebt als ondernemer een aantal keuzes. Je kunt de boekhouding helemaal zelf doen, samen doen met een professional of helemaal uit handen geven. Welke vorm het beste bij jou past, hangt af van je eigen wensen, de tijd die je aan de boekhouding wilt en kunt besteden en de omvang en complexiteit van je onderneming.

Samen met onze boekhoudkundige experts kijken we daar eerst goed naar. Op basis van dat boekhoudkundige advies maken we de keuze die het beste past bij jouw onderneming. En misschien heb je al een goedlopende boekhouding maar wil je gewoon een keertje sparren. Ook dan kijken onze boekhoud adviseurs graag een keertje met je mee.

Tarieven

Getoonde tarieven op onze website zijn exclusief 21% BTW. Bij koppelen software pakketten met api kunnen er externe kosten worden berekend. Deze worden altijd vooraf kenbaar gemaakt.
€ 75,-per uur

Meer lezen over wat boekhouden eigenlijk allemaal inhoudt? 

Bekend van

CONTACT MET ENTRPNR? WIJ ZITTEN VOOR JE KLAAR: 085 0646 800

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar!
Tel: 085 0646 800

Niet zomaar een boekhouder…

Entrpnr Group B.V ©

Entrpnr Offices

Correspondence

Quick links

Nieuwsbrief