Contactopnemen

Onze specialisten staan voor je klaar.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 22:00

MARKETING

WANT JOUW BEDRIJF MAG GEZIEN WORDEN.

De boekhouders van Entrpnr begrijpen dat jij als ondernemer je handen vrij moet hebben om te ondernemen. Of je nu zzp’er bent, een eenmanszaak hebt of een groter bedrijfje leidt, al jaren bezig bent of net opstart, ondernemen is een dagtaak. Maar ondertussen is het wel belangrijk dat de boekhouding goed wordt bijgehouden. Een professionele boekhouder van Entrpnr zorgt ervoor.

De boekhouders van Entrpnr stroomlijnen en optimaliseren de financiële administratie van jouw onderneming op een manier die het beste past bij je bedrijfsvoering. Wij koppelen de boekhouding aan systemen die je eventueel al in huis hebt én we bieden alles wat je verder nodig hebt op ons ondernemingsportaal Entrpnr Connect.

Voordelen Entrpnr boekhouder

EEN GOED BEDRIJF VERDIENT EEN GEDEGEN MARKETING PLAN.

Laat zien wie je bent, wat je kunt en waar je onderneming voor staat.

Een goed bedrijf verkoopt zichzelf. Mond-op-mond reclame is nog steeds de meest effectieve manier van verkoop. Ook online.

Maar voor het zover is, moet jouw bedrijf wel zichtbaar zijn en gevonden worden. En zul je de juiste mensen enthousiast moeten maken over jouw diensten en producten.

Gelukkig zijn daar een hoop middelen voor. En wij kunnen jou helpen deze effectief in te zetten. Van het bouwen van een website, tot het schrijven van teksten en promotie in social mediakanalen, wij kunnen je helpen.

Dus worstel je met het opstellen van een marketingplan? Of wil je jouw bestaande marketingstrategie eens laten beoordelen?

Wij staan voor je klaar.

DOELSTELLINGEN

Geen plan zonder doelstellingen. Bedenk vooraf goed wat je met de verschillende marketingacties wilt bereiken. Wil je jouw merk versterken? Gevonden worden? Meer leads genereren? Weet wat je wilt bereiken en stem daar je acties op af. Wij helpen jou met het stellen van concrete doelen. Zo kun je later de efficiëntie van je strategie meten en indien nodig, acties bijstellen.

Doelgroep

Het goed kennen van je doelgroep vormt de basis van jouw marketingcampagne. Voor wie is jouw onderneming interessant? Wie wil jij bereiken? Waar bevinden die mensen zich? En wat willen zij horen? Wij helpen je met het in kaart brengen van je doelgroep. Daarna gaan we bekijken hoe we jouw ideale doelgroep het beste kunnen benaderen.

Marktbeleving

De tijd van puur zenden is voorbij. Het gaat allereerst om goed luisteren. Zorg dat jouw potentiële klanten zich verbonden voelen met je bedrijf. Vertel je verhaal en laat zien wat je voor hen kunt betekenen op een manier die aansluit. Wij denken mee en creëren samen die optimale merkbeleving.

WIJ ZIJN DE BETROUWBARE BOEKHOUDER DIE VERDER KIJKT DAN DE CIJFERTJES.

Offerte aanvragen

CONTACT MET ENTRPNR? WIJ ZITTEN VOOR JE KLAAR: 085 0646 800

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar!
Tel: 085 0646 800

Niet zomaar een boekhouder…

Entrpnr Group B.V ©

Correspondence

Entrpnr Offices

Boekhouding

Entrpnr richt de administratie compleet in en beheert deze voor je. Alles van a tot z geregeld.

Factoring

Liquiditeit is de belangrijkste voorwaarde voor de groei van jouw onderneming.

Marketing

Wil je jouw merk versterken? Gevonden worden? Meer leads genereren?

Legal

De juristen van Entrpnr Legal nemen al je juridische zorgen uit handen, leveren praktisch advies,

Asian markets

We kijken verder dan de Nederlandse markt. Entrpnr Asian Markets helpt je daarbij

Tarieven

Duidelijke maandtarieven voor onze dienstverlening

Onze specialisten staan voor je klaar op werkdagen van 09:00 tot 22:00

Stuur een chat

VideoCall inplannen

Stuur een Email

Gratis advies?
Neem nu contact op

Offerte aanvragen