MARKETING

Want jouw bedrijf mag gezien worden!

Een goed bedrijf verkoopt zichzelf. Mond-op-mond reclame is nog steeds de meest effectieve manier van verkoop. Ook online.

Maar voor het zover is, moet jouw bedrijf wel zichtbaar zijn en gevonden worden. En zal je de juiste mensen enthousiast moeten maken over jouw diensten en producten.

Gelukkig zijn daar een hoop middelen voor. En wij kunnen jou helpen deze effectief in te zetten. Van het bouwen van een website, tot het schrijven van teksten en promotie in social mediakanalen, wij kunnen je helpen.

Dus worstel je met het opstellen van een marketingplan? Of wil je jouw bestaande marketingstrategie eens laten beoordelen?

Wij staan voor je klaar.

Marketingdiensten van Entrpnr

Waarom marketing?

Marketing is dé manier om je doelgroep te bereiken en je omzet te verhogen. Want zeker in de competitieve markt van vandaag, is het niet genoeg om alleen een goede dienst of mooi product te hebben. Je moet actief op zoek naar de aandacht, interesse en actie van jouw potentiële klanten. Goede marketing vormt hiervoor de basis. Hieronder gaan we in op een aantal belangrijke onderdelen.

Waarover wil je meer weten?

MARKETING

Laat zien wie je bent, wat je kunt en waar je onderneming voor staat.

Een gedegen marketingplan kun je eigenlijk zo uitgebreid maken als je zelf wilt of denkt nodig te hebben. Om je op weg te helpen, zetten wij je alvast op weg.

Marketingdoelstellingen

Geen plan zonder doelstellingen. Bedenk vooraf goed wat je met de verschillende marketingacties wilt bereiken. Wil je jouw merk versterken? Gevonden worden? Meer leads genereren? Weet wat je wilt bereiken en stem daar je acties op af. Wij helpen jou met het stellen van concrete doelen. Zo kun je later de efficiëntie van je strategie meten en indien nodig, acties bijstellen.

Doelgroep

Het goed kennen van je doelgroep vormt de basis van jouw marketingcampagne. Voor wie is jouw onderneming interessant? Wie wil jij bereiken? Waar bevinden die mensen zich? En wat willen zij horen? Wij helpen je met het in kaart brengen van je doelgroep. Daarna gaan we bekijken hoe we jouw ideale doelgroep het beste kunnen benaderen.

Marktbeleving

De tijd van puur zenden is voorbij. Het gaat allereerst om goed luisteren. Zorg dat jouw potentiële klanten zich verbonden voelen met je bedrijf. Vertel je verhaal en laat zien wat je voor hen kunt betekenen op een manier die aansluit. Wij denken mee en creëren samen die optimale merkbeleving.

Website: de online etalage van je onderneming

De website is tegelijk het visitekaartje en de etalage van je onderneming. Het is de eerste en vaak belangrijkste bron van informatie over jouw diensten of producten en het is de afspiegeling van wat je als bedrijf of onderneming wilt uitstralen.

Een website hoeft niet ingewikkeld te zijn. Of duur. En het hoeft ook niet heel lang te duren voordat je een goede website in de lucht hebt. Wij kunnen je hierbij helpen. Samen doorlopen we hiervoor de volgende stappen:

 • Doel en strategie bepalen: waar ga je de website voor gebruiken? Puur als visitekaartje? Of wil je bijvoorbeeld ook iets verkopen of wil je dat mensen iets bij jou kunnen boeken?
 • Budget bepalen: wat je betaalt voor een website, bepaal je zelf. Wij bouwen jouw website in het (gratis) open source pakket XYZ, maar je kunt ook voor een ander pakket kiezen. En wil je meer modules toevoegen (denk aan een e-commerce of reserveringssysteem) dan helpen wij jou het beste pakket uit te zoeken.
 • De site bouwen: het ontwerp bepaal jij. Het technisch bouwen van de site kun je overlaten aan onze experts.
 • De content: jij vertelt je eigen verhaal. Maar onze tekstschrijvers en content specialisten staan voor je klaar om mee te schrijven.
 • Live gaan: een mooie website optuigen is stap 1. Deze website aan de wereld laten zien, is net zo belangrijk. Wij kunnen jou helpen om jouw nieuwe website onder de aandacht te brengen.
 • Onderhoud: er zijn verschillende opties voor het hosten en onderhouden van je site. Wij bespreken graag wat voor jou de beste oplossing is.

Wij staan voor je klaar om te helpen. Neem nu die eerste stap naar jouw killer-website.

Social media: bereik je klanten via hun eigen kanalen

Social media is niet meer weg te denken uit de hedendaagse marketing. Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, LinkedIn; het zijn allemaal, meestal gratis te gebruiken kanalen om jouw potentiële klanten te bereiken.

Maar hoe weet je nu waar jouw specifieke klanten zich bevinden? Welke kanalen gebruiken zij? Wanneer? Welk kanaal wordt veel gebruikt in jouw vakgebied? En wat vinden jouw klanten interessant? Welk kanaal sluit aan bij het type content of het nieuws dat jij te bieden hebt?

Allemaal vragen die wij samen gaan beantwoorden zodat we voor jou tot een effectieve social media strategie kunnen komen.

Wij staan voor je klaar om te helpen. Neem nu die eerste stap naar een effectieve social media campagne.

Content: van blog tot SEO, het begint met jouw verhaal

Goede content is enorm belangrijke voor je SEO, online groei en merkbeleving. Met goede content toon je jouw expertise, kun je laten zien dat jij je klanten begrijpt en weet wat zij nodig hebben. En ondertussen wordt door de juiste content, je website beter gevonden.

Content kan vele vormen hebben. Blogs, podcasts, video’s, mooie foto’s of infographics; het zijn allemaal contentsoorten waarmee je jouw verhaal kunt vertellen.

Misschien ben je geen schrijver. Of wellicht heb je geen tijd om een video of infographic te maken. Geen nood. Wij helpen jou op weg. Samen doorlopen we hiervoor de volgende stappen:

 • Bepalen van de doelstellingen: wat wil je bereiken met je content?
 • Bepalen van doelgroepen en (content)behoeften
 • Inventarisatie van bestaande content en bepalen wat er gecreëerd moet worden om aan de behoeften van je doelgroep(en) te voldoen
 • Opstellen van een content kalender
 • Bepalen van de beste content kanalen.
 • Beslissen over het type content en bepalen wie wat gaat doen.

Wij staan voor je klaar om te helpen. Neem nu die eerste stap naar een effectieve content strategie.

Boekhouding

Entrpnr richt jouw administratie compleet en volledig op maat in. Je boekhouding wordt dagelijks verwerkt.

Factoring

Liquiditeit is de belangrijkste voorwaarde voor de groei van jouw onderneming. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk betaald wordt.

Marketing

Wil je jouw merk versterken? Meer leads genereren? Wij maken jouw bedrijf zichtbaar en helpen je gevonden worden.

Juridisch advies

Onze juristen nemen al je juridische zorgen uit handen, leveren praktisch advies, begeleiden je zorgvuldig en procederen als dat nodig is.

Asian Markets

Dé partner voor bedrijven die actief zijn op de Aziatische markt of voor Aziatische ondernemers die een bedrijf hebben in Nederland.

Tarieven

Bij ons geen valse vanaf prijzen of misleidende tarieven. Wij hebben een passend pakket voor ieder budget. Vraag jouw offerte aan.

Gratis advies?
Neem nu contact op

Offerte aanvragen