Faillissement

Failliet of niet? Entrpnr Legal staat achter je.

Wanneer een faillissement is aangevraagd dan is dit doorgaans een serieuze reden voor paniek. De gevolgen van een faillissement zijn zéér groot voor jouw onderneming en in de meeste gevallen ook voor je privé leven.

Niet wegduiken maar actie ondernemen!

Faillissement
en schulden

Een veel gemaakte vergissing van ondernemers is dat men denkt dat een faillissement hun schulden doen verdwijnen. Dit hangt erg af van de gekozen rechtsvorm van de onderneming.

Entrpnr is specialist in het begeleiden van ondernemers die te maken krijgen met een faillissement

Ons advies aan

Ondernemers

Maakt je gebruik van een besloten vennootschap (B.V.) dan blijf je doorgaans niet zitten met schulden. Echter is niet voor iedere ondernemer een B.V financieel aantrekkelijk of haalbaar. Onderneem je vanuit een eenmanszaak of persoonlijke V.O.F. dan bent u ook privé volledig aansprakelijk voor de zakelijke schulden. In de praktijk betekent dit dat wanneer je als eenmanszaak failliet wordt verklaard je ook in privé persoon failliet bent. We noemen dit een persoonlijk faillissement. Entrpnr heeft als doel om een faillissement te voorkomen.

Zijn er nog kansen

In de meeste gevallen valt er ook bij een faillissementsaanvraag nog wel te praten. Echter moet je dit dan wel zien als “laatste kans”. Wanneer er bijvoorbeeld een betalingsregeling overeen kan worden gekomen, dan is de faillissementsaanvraag doorgaans niet van tafel. Deze zal worden “aangehouden”. Het doel hiervan is om de ondernemer onder maximale druk te houden, wanneer je één betaling mist van de regeling, zal de faillissementsaanvraag alsnog versneld worden behandeld.

Wat kan Entrpnr Legal

voor je doen

Onze eerste taak is om te zien of er terechte grond bestaat voor de aanvraag en of deze aan alle juiste voorwaarden voldoet. Indien noodzakelijk zullen wij trachten om een betalingsregeling te treffen en namens jou de onderhandelingen hierover te voeren. Uiteraard zullen wij je verder bijstaan in het vinden van lange termijn oplossingen van de mogelijke problematiek.

Ander zaken die aan de orde zijn

Onze bedrijfsexperts helpen je graag. Neem vandaag nog contact op!

Ik wil graag meer informatie

Dreigt er bij jou een faillissement? Onze specialisten nemen graag telefonisch op per e-mail contact met je op wanneer het jouw het beste uitkomt om de mogelijkheden te bespreken.

Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Zoek jij een betrouwbare boekouder
die met je meedenkt

MARKETING

Be a Pro
Look & Feel
Website
Online marketing
Drukwerk

LEGAL

Wat heb ik nodig?
Rechtsvorm keuze
Contracten
Personeel / HRM
Geschillen
Echtscheiding
Failliet of niet?

SERVICES

Sales ondersteuning
Administratie ondersteuning
Computerhulp
Verzekeringen
Tankpas
Energie
Autolease
Notaris
Advocaten

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

We sturen geen spam dat beloven we.

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar! Tel: 085 0646 800

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar!
Tel: 088 374 9249

Niet zomaar een online boekhouder voor het MKB. Boekhoudkantoor met kantoren in Zeewolde en Rotterdam

Entrpnr Group B.V ©

Entrpnr Offices

Correspondence