fbpx

Legal

Onze juridische afdeling staat je met raad en daad bij.

Professionals

Juridische afdeling in huis

Complete ondersteuning

Onze expertise

Wanneer je als ondernemer wordt geconfronteerd met een juridische kwestie dan is het fijn om te kunnen rekenen op de ondersteuning van een professional met kennis van zaken.

De juristen van Entrpnr Legal nemen al je juridische zorgen uit handen, leveren praktisch advies, begeleiden je zorgvuldig en procederen als dat nodig is. En natuurlijk houden zij hierbij altijd rekening met de gevoeligheden die met een juridische kwestie gepaard gaan.

Onze juristen hebben uitgebreide ervaring met grote én (middel)grote privaatrechtelijke- maar ook (semi)publiekrechtelijke organisaties.

Entrpnr Legal

Arbeidsrecht

Ondernemers vertrouwen er vaak op dat ze “er wel uitkomen” met een werknemer. Helaas is dat niet altijd het geval. Arbeidsrechtelijke geschillen worden regelmatig onderschat en kunnen vervelende (financiële) consequenties hebben voor een werkgever. 

De juristen van Entrpnr Legal proberen problemen het liefst te voorkomen. Maar mocht het toch tot een juridisch conflict komen, dan zorgen zij dat je er zo goed mogelijk voorstaat.

Wij kijken mee naar hoe een personeelsdossier is opgesteld of welke afspraken er zijn gemaakt over bijvoorbeeld een verbeteringstraject. Een personeelsdossier moet tegenwoordig veel meer bevatten dan een verslag van een functioneringsgesprek. Wij ondersteunen je met het opzetten van een gedegen dossier. Een goed opgebouwd dossier maakt namelijk al het verschil van de wereld wanneer het toch tot een juridisch geschil komt. 

Ondernemingsrecht

Ondernemende Legal afdeling

Onze focus ligt op het verbeteren van je organisatie en de manier waarop je het beste vorm kunt geven aan je totale onderneming. Een fusie- of overnameproject is een van de trajecten die extra aandacht behoeft. Onze juristen begeleiden het gehele traject vanaf het due diligence onderzoek, het transactieproces en de uiteindelijke onderhandelingen.

Wij begeleiden en adviseren je op de allerlei juridische gebieden. Onze bedrijfsjuristen zijn gespecialiseerd in o.a. 

Ik wil meer weten wat Legal voor mij kan betekenen

Onze juridische specialisten nemen graag telefonisch contact met je op wanneer het jouw het beste uitkomt zodat ze je alle ins en outs van juridische hulp kunnen uitleggen.

MARKETING

Be a Pro
Look & Feel
Website
Online marketing
Drukwerk

LEGAL

Wat heb ik nodig?
Rechtsvorm keuze
Contracten
Personeel / HRM
Geschillen
Echtscheiding
Failliet of niet?

SERVICES

Sales ondersteuning
Administratie ondersteuning
Computerhulp
Verzekeringen
Tankpas
Energie
Autolease
Notaris
Advocaten

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

We sturen geen spam dat beloven we.

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar! Tel: 088 374 9249

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar!
Tel: 088 374 9249

Niet zomaar een online boekhouder voor het MKB. Boekhoudkantoor met kantoren in Zeewolde en Rotterdam

Entrpnr Group B.V ©

Entrpnr Offices

Correspondence

Snel naar

Contact

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!

×

Hallo!

Op dit moment zitten de volgende medewerkers voor u klaar om te chatten via WhatsApp. Of stuur een e-mail naar support@entrpnr.nl

× Hoe kan ik u helpen?