Juridisch advies

Bijstand met raad en daad

Wanneer je als ondernemer wordt geconfronteerd met een juridische kwestie dan is het fijn om te kunnen rekenen op de ondersteuning van een professional met kennis van zaken.

De juristen van Entrpnr Legal nemen al je juridische zorgen uit handen, leveren praktisch advies, begeleiden je zorgvuldig en procederen als dat nodig is. En natuurlijk houden zij hierbij altijd rekening met de gevoeligheden die met een juridische kwestie gepaard gaan.

Juridische diensten

De juristen van entrpnr

Onze juristen hebben uitgebreide ervaring met grote én (middel)grote privaatrechtelijke- maar ook (semi)publiekrechtelijke organisaties.

Waarover wil je meer weten?

meer weten over juridisch advies

Complete ondersteuning met raad en daad

Arbeidsrecht

Ondernemers vertrouwen er vaak op dat ze “er wel uitkomen” met een werknemer. Helaas is dat niet altijd het geval. Arbeidsrechtelijke geschillen worden regelmatig onderschat en kunnen vervelende (financiële) consequenties hebben voor een werkgever. 

De juristen van Entrpnr Legal proberen problemen het liefst te voorkomen. Maar mocht het toch tot een juridisch conflict komen, dan zorgen zij dat je er zo goed mogelijk voorstaat.

Wij kijken mee naar hoe een personeelsdossier is opgesteld of welke afspraken er zijn gemaakt over bijvoorbeeld een verbeteringstraject. Een personeelsdossier moet tegenwoordig veel meer bevatten dan een verslag van een functioneringsgesprek. Wij ondersteunen je met het opzetten van een gedegen dossier. Een goed opgebouwd dossier maakt namelijk al het verschil van de wereld wanneer het toch tot een juridisch geschil komt. 

Ondernemende juridische afdeling

Onze focus ligt op het verbeteren van je organisatie en de manier waarop je het beste vorm kunt geven aan je totale onderneming. Een fusie- of overnameproject is een van de trajecten die extra aandacht behoeft. Onze juristen begeleiden het gehele traject vanaf het due diligence onderzoek, het transactieproces en de uiteindelijke onderhandelingen.

Wij begeleiden en adviseren je op de allerlei juridische gebieden. Onze bedrijfsjuristen zijn gespecialiseerd in o.a.

  • Overeenkomsten maatschap, VOF en CV;
  • Aandeelhoudersovereenkomsten;
  • Managementovereenkomsten
  • Geschillen tussen aandeelhouders of vennoten;
  • Jaarrekeningenrecht;
  • Besluiten/notulen voor aandeelhouders- en directievergaderingen;
  • Fusie en overname.

Boekhouding

Entrpnr richt jouw administratie compleet en volledig op maat in. Je boekhouding wordt dagelijks verwerkt.

Factoring

Liquiditeit is de belangrijkste voorwaarde voor de groei van jouw onderneming. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk betaald wordt.

Marketing

Wil je jouw merk versterken? Meer leads genereren? Wij maken jouw bedrijf zichtbaar en helpen je gevonden worden.

Juridisch advies

Onze juristen nemen al je juridische zorgen uit handen, leveren praktisch advies, begeleiden je zorgvuldig en procederen als dat nodig is.

Asian Markets

Dé partner voor bedrijven die actief zijn op de Aziatische markt of voor Aziatische ondernemers die een bedrijf hebben in Nederland.

Tarieven

Bij ons geen valse vanaf prijzen of misleidende tarieven. Wij hebben een passend pakket voor ieder budget. Vraag jouw offerte aan.

Gratis advies?
Neem nu contact op

Offerte aanvragen