fbpx

Het oprichten van een BV was nog nooit zo makkelijk

Annelore van der Lint

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Entrpnr treedt toe als adviseur bij Firm24 premium

Partnerschap met Firm24
Rick Ros van Firm24 en Jochem Viester van Entrpnr.

Bij Entrpnr. vinden we dat een ondernemer moet ondernemen. Daarom nemen wij ondernemers zo veel mogelijk administratieve taken en financiële zaken uit handen. En omdat niet iedere ondernemer overal verstand van kan hebben, ondersteunen wij onze klanten ook op het gebied van bijvoorbeeld juridische zaken en marketing.

En dat doen wij niet alleen. Entrpnr werkt samen met verschillende partners die dezelfde instelling hebben. Daarom hebben we ons als adviseur aangesloten bij Firm24 Premium.

 

 

Droom om te ondernemen

Net als Entrpnr is Firm24 ontstaan uit een droom om te ondernemen. Bij Firm24 werken makers, denkers, uitvinders en doeners die net als wij geloven dat ondernemers hun handen vrij moeten hebben om te ondernemen. En die zich inzetten om ondernemers de administratieve rompslomp die bij ondernemen komt kijken, zoveel mogelijk uit handen te nemen.

Steven Lagerwij, CEO Entrpnr: “Omdat wij zelf ondernemers zijn, weten we hoe belangrijk het is dat je je kunt focussen op je core business. Daarom ondersteunen wij onze klanten bij het hele administratieve proces. En daarom werken wij samen met experts als Firm24 die net als wij geloven dat je ondernemers op administratief vlak zo veel mogelijk moet ontzorgen. Als adviseur van Firm24 kunnen wij het zakelijke leven van onze klanten net weer een stuk makkelijker maken.”

Volledig online

Als adviseur van Firm24 kunnen onze klanten volledig online, zonder dat zij hiervoor een fysieke afspraak hoeven te maken met een notaris, hun eigen BV, eenmanszaak of stichting opzetten. Dit betekent dat onze klanten letterlijk thuis, vanachter de computer, vanaf het begin tot het eind hun BV kunt oprichten. Wij regelen al het lastige papierwerk, geven advies over juridische of fiscale vraagstukken en begeleiden het hele proces.

Rick Ros, Account Executive Firm24: “Wij zijn trots dat Entrpnr zich heeft aangesloten als adviseur bij Firm24 Premium. De manier waarop beide partijen werken sluit naadloos op elkaar aan waardoor er optimaal geprofiteerd wordt van deze samenwerking. We zijn blij dat Entrpnr voor Firm24 Premium kiest en hiermee de dienstverlening kan uitbreiden om BV’s eenvoudig en digitaal op te richten. Daarnaast is het voor ons fijn dat we een mooie partner erbij hebben voor onze klanten die een boekhouder zoeken.”

Meer berichten

Personeelsdossier

Het aanleggen van een personeelsdossier

Fijn! Je hebt de geschikte kandidaat aangenomen. Gefeliciteerd. Maar daarmee begint het pas. Als werkgever ben je wettelijk verplicht een personeelsdossier op

BLOG Factorinck

Loop geen betalingen mis

Voorkom verjaring van een vordering Gastblog van Mark van Dijk, Managing Partner bij Factorinck Veel zelfstandig ondernemers beheren hun eigen financiën. Maar

Je kent ons van

De afgelopen tijd waren we onder andere te lezen in

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

We sturen geen spam dat beloven we.

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar! Tel: 088 374 9249

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar!
Tel: 088 374 9249

Niet zomaar een online boekhouder voor het MKB. Boekhoudkantoor met kantoren in Zeewolde en Rotterdam

Entrpnr Group B.V ©

Entrpnr Offices

Correspondence

Snel naar

Contact

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!