Ondernemen is vallen en opstaan. Wie helpt je als je gevallen bent.

ONDERNEMEN DOEN WE SAMEN! OOK ALS HET TEGEN ZIT…

Schuldbemiddeling

Wij kunnen niet wat jij kan, maar jij kunt niet wat wij kunnen!

Soms zit het mee en soms zit het tegen. Het hoort bij het ondernemerschap, maar maakt het niet minder makkelijk. Het is niet voor niets dat bijna de helft van alle ondernemers binnen 3 jaar na de start -al dan niet gedwongen- weer stopt met hun onderneming.

 

Wij zijn specialist in schuldbemiddeling

De afgelopen jaren heeft Entrpnr zich gespecialiseerd in deze problematiek.

Het eerste wat opvalt is dat veel ondernemers “opgevreten” worden door hun problemen. Als gevolg hiervan gaat het zakelijk vaak snel slechter.

Entrpnr richt zich erop om middels een quickscan te onderzoeken of de onderneming onder normale omstandigheden levensvatbaar zou zijn. Hiermee beantwoorden we de vraag “doorgaan of stoppen”.

Als de conclusie is doorgaan, dan is het onze eerste taak om te zorgen de negatieve spiraal te stoppen. Als ondernemer moet je kunnen werken aan de oplossing en niet alleen bezig zijn met het probleem.

Onze resultaten

1 %
Geslaagde bemiddeling
1
Klanten geholpen
  • We maken een quickscan van je situatie
  • Bespreken het plan van aanpak
  • Zorgen voor voldoende financiële ruimte voor jou

Oplossingsgericht

Als Entrpnr positioneren wij ons als “de boekhouder” tussen jou en je schuldeisers. We inventariseren de schuldenlast en controleren deze op juridische juistheid.

Wanneer de totale schuldenlast in beeld is en we de afloscapaciteit hebben vastgesteld maken we samen een realistisch afbetaalplan. Dit plan moet oplossingsgericht zijn met begrip voor de schuldeisers, maar moet wel voldoende ruimte geven om te kunnen leven en te kunnen ondernemen.

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!