Loonadministratie

MEER DAN ALLEEN EEN LOONSTROOK EN DE SALARISBETALING

Entrpnr verzorgd de salarisadministratie met het uitgebreide pakket van Nmbrs. Hiermee bieden wij ondernemers echt een hoop voordeel. Om te beginnen wordt je salarisadministratie goed en nauwkeurig uitgevoerd overzichtelijk in één portaal.

efficiente salarisadministratie

Met Nmbrs is de salarisadministratie eenvoudig en efficiënt in te richten. Je ontvangt tijdig de digitale salarisstroken en ook de aangiften loonbelasting worden direct door ons verzorgd.

Maar met Nmbrs kunnen we veel meer. Om te beginnen koppelen we de salarisadministratie direct aan de slimme Yuki software waardoor je salarisadministratie direct, goed en volledig in je boekhouding verwerkt is.

Maar er is nog véél meer mogelijk. Zo kunnen ook alle HR-taken vanuit dit pakket goed worden gevolgd. Je medewerkers ontvangen een eigen app waar direct alle HR informatie in terug te vinden is zoals de arbeidsovereenkomst, vakantiedagen, ziekteverzuim, salarisstroken etc.

  • Online salarisstroken
  • Eenvoudig HR Taken
  • Medewerkers informatie
  • En nog véél meer.

Zit in boekhoudpakket

Basic Entrpnr

Professional Entrpnr

Expert Entrpnr

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!