fbpx

Salarisadministratie

MEER DAN EEN LOONSTROOK EN DE SALARISBETALING

Entrpnr verzorgt de salarisadministratie met het uitgebreide pakket van Nmbrs. Hiermee bieden wij jou als ondernemer echt een hoop voordeel! Jouw salarisadministratie wordt goed en nauwkeurig uitgevoerd in één overzichtelijk portaal.

efficiËnte salarisadministratie

Met Nmbrs is de salarisadministratie eenvoudig en efficiënt in te richten. Je ontvangt tijdig de digitale salarisstroken en ook de aangiften loonbelasting worden direct door ons verzorgd.

Maar met Nmbrs kunnen we veel meer. Om te beginnen koppelen we de salarisadministratie direct aan de slimme Yuki software waardoor je salarisadministratie direct, goed en volledig in je boekhouding verwerkt is.

En er is nog véél meer mogelijk. Zo kunnen ook alle HR-taken vanuit dit pakket goed worden gevolgd. Jouw medewerkers ontvangen een eigen app waar direct alle HR informatie in terug te vinden is zoals de arbeidsovereenkomst, vakantiedagen, ziekteverzuim, salarisstroken etc.

Zet nu jouw eerste stap naar eenvoudig en efficiënte salarisadministratie.

Zit in boekhoudpakket

Basic Entrpnr

Professional Entrpnr

Expert Entrpnr

Je kent ons van

De afgelopen tijd waren we onder andere te lezen in

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

We sturen geen spam dat beloven we.

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar! Tel: 088 374 9249

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar!
Tel: 088 374 9249

Niet zomaar een online boekhouder voor het MKB. Boekhoudkantoor met kantoren in Zeewolde en Rotterdam

Entrpnr Group B.V ©

Entrpnr Offices

Correspondence

Snel naar

Contact

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!

×

Hallo!

Op dit moment zitten de volgende medewerkers voor u klaar om te chatten via WhatsApp. Of stuur een e-mail naar support@entrpnr.nl

× Hoe kan ik u helpen?