fbpx

De jaarrekening​

De plek waar alles samenkomt

De jaarrekening geeft de financiële status van jouw onderneming weer. Hiermee is de jaarrekening een belangrijke bron van informatie om risico’s in te schatten en belangrijke financiële beslissingen te nemen.

De jaar rekening is verplicht

Als je onderneem vanuit een B.V. dan ben je verplicht om jaarlijks je jaarrekening te deponeren. Onderneem je vanuit een eenmanszaak of V.O.F. dan heb je een jaarrekening nodig voor het verkrijgen van een hypotheek, financiering of leasecontract.

Jaarrekening nodig?

Het samenstellen van een jaarrekening is niet altijd even makkelijk. Het vereist specifieke kennis en behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Wij kunnen je daarbij helpen.

Omdat we je boekhouding dagelijks verwerken, is deze altijd up-to-date. Het leveren van een jaarrekening of voorlopige cijfers is voor ons dan ook een relatief eenvoudige klus. Wij leveren die perfecte jaarrekening wanneer jij die nodig hebt. Al dan niet met een accountantsverklaring van onze samenwerkende accountant.

Zit in boekhoudpakket

Basic Entrpnr

Professional Entrpnr

Expert Entrpnr

Wat kun je niet uit een jaarrekening halen?

De toekomst is niet te voorspellen. Dit kun je dan ook niet uit een jaarrekening halen. De jaarrekening geeft wel een goed beeld over de financiele situatie van jouw bedrijf in het verleden. Wat heb je hier aan? Door de jaarrekening heb je wel de mogelijke gevolgen in beeld voor de toekomst.

Een betaalbare jaarrekening

Al onze jaarrapporten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en zijn op accountantsniveau opgesteld. Ideaal voor eenmanszaken, V.O.F.’s en B.V.’s en Holdings!

Wij begrijpen ondernemers wij zijn ondernemers

Je kent ons van

De afgelopen tijd waren we onder andere te lezen in

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

We sturen geen spam dat beloven we.

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar! Tel: 088 374 9249

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar!
Tel: 088 374 9249

Niet zomaar een online boekhouder voor het MKB. Boekhoudkantoor met kantoren in Zeewolde en Rotterdam

Entrpnr Group B.V ©

Entrpnr Offices

Correspondence

Snel naar

Contact

Offerte

Ja, Ik wil tijd besparen

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!

×

Hallo!

Op dit moment zitten de volgende medewerkers voor u klaar om te chatten via WhatsApp. Of stuur een e-mail naar support@entrpnr.nl

× Hoe kan ik u helpen?