Jaarrekening​

Jaarrekening​ voor je onderneming

De plek waar alles samen komt. Onderneem je vanuit een B.V. dan ben je verplicht om jaarlijks je jaarrekening te deponeren. Onderneem je vanuit een eenmanszaak of V.O.F. dan heb je een jaarrekening nodig voor het verkrijgen van een hypotheek, financiering of leasecontract.

Jaarrekening nodig?

Omdat we je boekhouding dagelijks verwerken is deze dus altijd up-2-date. Het leveren van een jaarrekening of voorlopige cijfers is dan ook een relatief eenvoudige klus. Entrpnr kan dit perfect voor je verzorgen. Al dan niet met een accountantsverklaring van onze samenwerkende accountant.
  • Accountantsverklaring
  • Snel opgemaakt
  • Deponering bij KvK
  • En nog véél meer.

Zit in boekhoudpakket

Basic Entrpnr

Professional Entrpnr

Expert Entrpnr

Wat kun je niet uit een jaarrekening halen?

De toekomst is niet te voorspellen. Dit kun je dan ook niet uit een jaarrekening halen. De jaarrekening geeft wel een goed beeld over de financiele situatie van jouw bedrijf in het verleden. Wat heb je hier aan? Door de jaarrekening heb je wel de mogelijke gevolgen in beeld voor de toekomst.

Een betaalbare jaarrekening

Al onze jaarrapporten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en zijn op accountantsniveau opgesteld. Ideaal voor eenmanszaken, V.O.F.’s en B.V.’s en Holdings!

Wij begrijpen ondernemers wij zijn ondernemers

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!