Met één druk op de knop, zonder verrassingen en niet voor de hoofdprijs.

Fiscale aangifte

Eenvoudig en snel belastingaangifte doen?

Als ondernemer heb je de plicht om tijdig en correct je diverse aangiften te doen bij de belastingdienst. Een juiste verwerking van je administratie is in dit kader dan ook essentieel.

Professionals, Oplossing voor aangiften

Inkomstenbelasting

Omzetbelasting

Vennootschaps- belasting

Persoonlijke aangifte

Nederland het land van wet- en regelgeving op het gebied van belastingen. Entrpnr heeft professionele expertise in huis waardoor je niet meer belasting betaalt dan nodig is. De belastingprofessionals van Entrpnr weten precies van welke aftrekposten je gebruik kunt maken en kunnen voorkomen dat de Belastingdienst vervelende navorderings- en naheffingsaanslagen, rentes en boetes oplegt.

Geen meer

Afgelopen kwartaal

300
Aangiftes verstuurd
  • Je aangiftes altijd op tijd
  • Geen verrassende aangiftes meer
  • Inzicht in je financiën

Hoe wij dat doen?

Omdat je boekhouding dagelijks is bijwerkt en volledig digitaal beschikbaar is, is het verzorgen van de meeste fiscale aangiften een fluitje van een cent. Of het nu gaat om de periodieke aangiften omzetbelasting, vennootschapsbelasting of je persoonlijke aangifte inkomstenbelasting.

Geen verrassingen meer

Het grote voordeel van de werkwijze van Entrpnr is dat wij ook je fiscale verplichtingen op dagbasis monitoren. In de dagelijkse rapportage zie je dus bijvoorbeeld direct hoeveel je zou moeten reserveren voor je afdrachten BTW. Hierdoor wordt je aan het einde van het kwartaal dus nooit meer verrast door fiscale tegenvallers.

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!