Factoring

De ideale factoring oplossing
voor MKB en ZZP.

Standaard check op kredietwaardigheid

Ook voor starters een oplossing

Geen financiële zorgen meer

Hoe werkt factoring

Voor groei van je activiteiten is liquiditeit één van de belangrijkste voorwaarden.

Met de factoring oplossing van Entrpnr zorgen wij ervoor dat je vrijwel direct na het factureren het factuurbedrag op je rekening hebt staan. Voor deze snelle betaling betaal je ons een lage factorfee. Jouw klant betaalt vervolgens het factuurbedrag aan Entrpnr.

Je debiteurenbeheer heb je aan ons overgedragen. Je hoeft dus geen herinneringen meer te sturen en je klanten na te bellen. Dat scheelt jou weer tijd en dat is wel zo efficiënt!

Entrpnr Factoring

Debiteurenbeheer

Je bent zelf nog steeds in controle maar gaat meer tijd over houden voor andere zaken. Je kiest zelf welke vorderingen je overdraagt voor factoring. Entrpnr Factoring voert het debiteurenbeheer alleen uit over de door jouw ingediende facturen..
Het debiteurenbeheer vindt in nauwe samenspraak met jou plaats. 

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om – als het over geld gaat – de kostbare relatie te respecteren. Zeker bij een probleemsituaties gaan wij discreet en altijd in samenspraak met je te werk voor een oplossing. Zo houden wij de relatie met je klanten positief, dat is altijd ons doel.

Ik wil meer weten over Factoring

Onze specialisten nemen graag telefonisch contact met je op wanneer het jouw het beste uitkomt zodat ze je alle ins en outs van factoring kunnen uitleggen.

MARKETING

Be a Pro
Look & Feel
Website
Online marketing
Drukwerk

LEGAL

Wat heb ik nodig?
Rechtsvorm keuze
Contracten
Personeel / HRM
Geschillen
Echtscheiding
Failliet of niet?

SERVICES

Sales ondersteuning
Administratie ondersteuning
Computerhulp
Verzekeringen
Tankpas
Energie
Autolease
Notaris
Advocaten

Is factoring voor jouw interessant?

Vrijblijvende offerte

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!