Even wachten op de overheid.

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Entrpnr doet haar best om u op dag basis geïnformeerd te houden met al het Corona-nieuws dat relevant is voor ondernemers.

Even wachten op de overheid
Vanuit de Rijksoverheid zijn er op dit moment geen nieuwe algemene maatregelen te melden. Desalniettemin zijn er wel andere zaken die het vermelden waard zijn voor ondernemers, vooral voor ondernemers die het voor de crisis al wat moeilijker hadden.
Ondernemers krijgen 6 maanden uitstel op aflossing aan bank
Om ondernemers wat meer lucht te geven tijdens de Coronacrisis heeft de Nederlandse Vereniging van Banken bekend gemaakt dat ondernemers voor een periode van 6 maanden geen aflossingen hoeven te doen aan de bank.

Het gaat dan om de z.g. systeembanken (ABN AMRO, ING, Rabobank, de Volksbank, Triodos en BNG Bank) en financieringen met een maximum van € 2,5 miljoen euro.
Heb je een lopende financiering bij één van deze banken en heb je uitstel nodig op de aflossing? Neem dan direct contact op met je huisbank om dit te realiseren. De bekendmaking van de NVB kan je hier terugvinden.

ABN-AMRO Hypotheek op “pauze” door het Coronavirus
 
Wanneer je jouw persoonlijke hypotheek hebt lopen bij de ABN-AMRO bank en je kunt deze op dit moment niet betalen, dan kan je de betalingen tijdelijk laten “pauzeren”.
ABN AMRO heeft aangegeven dat ze voor alle klanten een uitstelmogelijkheid aanbieden van 3 maanden. Meer over deze regeling kunt u hier lezen.

Andere banken hebben op dit moment nog geen algemene regelingen aangekondigd, maar zij nodigen klanten die in de problemen komen wel uit om rechtstreeks contact op te nemen voor een oplossing. Het is onze verwachting dat u op dit moment kunt rekenen op vergelijkbare oplossingen als bij ABN-AMRO.

Meer berichten

BBZ Update 1 – Nieuwe voorwaarden

Entrpnr doet haar best om u op dag basis geïnformeerd te houden met al het Corona-nieuws dat relevant is voor ondernemers. Op

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!