Een passende hypotheek zonder rompslomp

Annelore van der Lint

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Entrpnr is altijd op zoek naar de beste deal voor haar klanten. Ook op het gebied van hypotheken. Wij weten als geen ander dat de traditionele hypotheekverstrekker niet altijd even toeschietelijk is voor de (startende) ondernemer. En dat het afsluiten van een hypotheek een hoop administratieve rompslomp met zich meebrengt. Daarom zijn wij heel blij met onze nieuwe partner Hypotheek Visie. Zij helpen al bijna 30 jaar vele ondernemers om in de wirwar van (on)mogelijkheden de hypotheek te kiezen die het beste past bij de huidige én toekomstige situatie.

Bij het kiezen van een hypotheek gaat het niet alleen om de laagste rentestand. Ook de voorwaarden zijn belangrijk, de manier waarop je aflost en de risico’s die je loopt. Voor een ondernemer of zelfstandige, komt naast het uitzoeken, bij het afsluiten van een hypotheek ook nog eens een hoop papierwerk kijken.

Door ons nieuwe partnerschap met Hypotheek Visie, kom je via Entrpnr vanaf nu direct in contact met hun gediplomeerde en zeer ervaren financieel adviseurs. De adviseurs van Hypotheek Visie helpen jou met het kiezen van een passende hypotheek, verzekeringspakket en een passend pensioenplan. Wij zorgen dat zij de relevante documenten ontvangen om zich goed te kunnen voorbereiden.

Persoonlijke situatie staat centraal

Net als bij Entrpnr, is bij Hypotheek Visie jouw persoonlijke situatie altijd het uitgangspunt. Allereerst brengt de adviseur van Hypotheek Visie samen met jou tot in detail je huidige financiële en persoonlijke situatie in kaart. Samen bespreken jullie vervolgens de wensen en mogelijkheden.

Vervolgens gaat de adviseur op zoek. Daarbij beoordeelt deze uitgebreid de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden. De adviseur vergelijkt onder andere de rentes, voorwaarden en looptijden. Vervolgens legt hij aan jou een aantal hypotheekproducten voor, die het beste passen bij je wensen, inkomen en toekomst. Deze nemen jullie dan samen nauwkeurig door, zodat jij een goed doordachte beslissing kunt nemen.

Bespaar jezelf veel uitzoekwerk

Nadat jullie samen een geschikte hypotheek hebben uitgezocht, kun je de overige benodigde documenten eenvoudig via een persoonlijke en veilige online klantomgeving uploaden naar Hypotheek Visie. De meeste zijn al gedeeld vanuit ons. Dat scheelt jou een hoop tijd, want bij het aanvragen van een hypotheek komt een hoop papierwerk kijken. Het gaat hierbij onder andere om de jaarrekeningen en aangiftes inkomstenbelasting van de afgelopen 3 jaar, een overzicht van de huidige hypotheek, winst- en verliesrekeningen met balans en prognose cijfers.

Doordat Entrpnr deze – uiteraard alleen na jouw nadrukkelijke toestemming- rechtstreeks aan Hypotheek Visie verstrekt, blijft jou een hoop uitzoekwerk bespaart en voorkom je vertraging doordat niet alle stukken compleet zijn aangeleverd.

Nadat alle relevante stukken zijn overgedragen, zet de adviseur van Hypotheek Visie de aanvraagprocedure in gang. Het onderhandelen met de financiële aanbieder en het afsluiten wordt allemaal voor jou geregeld. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Passende financiële producten

Ook nadat je de woning hebt gekocht en erin bent getrokken, kun je blijven rekenen op de zorg van Entrpnr en Hypotheek Visie. De financiële adviseurs van beide organisaties staan altijd voor jou klaar met advies zodat jij zeker weet dat je financiële producten goed bij je blijven passen.

Voor een compleet en transparant financieel plan kun je vanaf nu dus bij Entrpnr en Hypotheek Visie terecht. Interesse? Neem dan nu contact op met je accountmanager.

Meer berichten

Vakantie!

Nu de eerste versoepelingen zijn doorgevoerd en het vaccineren op gang is gekomen, mogen we weer voorzichtig dromen van vakanties en reizen. Daarom besteden we in deze blog eens aandacht aan die geliefde vakantiedagen. Want hoe zit het eigenlijk? Wat zijn wettelijke en bovenwettelijke vakantiedagen? Onze HR-expert Kate Dinee Hoelas legt het uit.

Bekend van

CONTACT MET ENTRPNR? WIJ ZITTEN VOOR JE KLAAR: 088 374 9249

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar!
Tel: 088 374 9249

Niet zomaar een boekhouder…

Entrpnr Group B.V ©

Entrpnr Offices

Correspondence