Een laatste terugblik

Annelore van der Lint

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

2021 is bijna ten einde. Het was wederom een bewogen jaar. We begonnen en eindigen volop in de Corona-ellende. Lockdown, wederom hele bedrijfstakken plat: voor veel van onze klanten was het een zware tijd.

Wij kijken daarom met gemengde gevoelens terug op 2021. Want ondanks dat de Covid-crisis ook voor ons de nodige uitdagen met zich meebracht, stond onze onderneming niet stil. In januari namen we de kantoren The Mercenary en Tbena over, in maart openden we onze vestiging op Curaçao en lanceerden we het platform NOTRS waarmee ondernemers volledigonline en eenvoudig hun notariële zaken kunnen regelen. Begin dit jaar gingen wij een samenwerking aan met MoveMove, in mei met Hypotheek Visie en in de zomer formaliseerden wij onze partnerschap met MKB Nederland.

En natuurlijk behaalden ook veel van onze klanten ondanks alle uitdagingen, mooie successen. Lees bijvoorbeeld de verhalen van Taco Bell, Eventfabriek, FlexyStand, Valorous; allemaal klanten die ondanks de COVID-crisis volle bak doorpakten.

En er waren veel ondernemers die niet op volle sterkte konden draaien, die de afgelopen periode gebruikten om vooruit te kijken en bijvoorbeeld hun systemen eens kritisch onder de loep namen en ervoor zorgden dat de commerciële activiteiten stevig op de rit staan voor straks.

Samen met de rest van het team hoop ik dat iedereen snel het normale (ondernemers) leven weer kan oppakken. Namens heel Entrpnr wens ik jullie in ieder geval het allerbeste voor het nieuwe jaar en wij staan ook in 2022 weer voor jullie klaar.

Met vriendelijke groeten,

Steven Lagerwij, CEO Entrpnr.

Meer berichten

liquiditeitsprognose

Wat kunnen we in 2022 verwachten?

Het is zeker voor ondernemers een raar jaar geweest. Lockdown, avondklok, ondernemingen die gedwongen moesten sluiten en vele andere beperkingen; wederom niet

CANVA Covid - mondkapje

Corona-steunpakket

Zoals je van ons gewend bent, houden wij je altijd op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Zo ook nu. Wij zijn deze

Bekend van

CONTACT MET ENTRPNR? WIJ ZITTEN VOOR JE KLAAR: 085 0646 800

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar!
Tel: 085 0646 800

Niet zomaar een boekhouder…

Entrpnr Group B.V ©

Entrpnr Offices

Correspondence

Quick links

Nieuwsbrief