2021 is bijna ten einde. Het was wederom een bewogen jaar. We begonnen en eindigen volop in de Corona-ellende. Lockdown, wederom hele bedrijfstakken plat: voor veel van onze klanten was het een zware tijd.

Wij kijken daarom met gemengde gevoelens terug op 2021. Want ondanks dat de Covid-crisis ook voor ons de nodige uitdagen met zich meebracht, stond onze onderneming niet stil. In januari namen we de kantoren The Mercenary en Tbena over, in maart openden we onze vestiging op Curaçao en lanceerden we het platform NOTRS waarmee ondernemers volledigonline en eenvoudig hun notariële zaken kunnen regelen. Begin dit jaar gingen wij een samenwerking aan met MoveMove, in mei met Hypotheek Visie en in de zomer formaliseerden wij onze partnerschap met MKB Nederland.

En natuurlijk behaalden ook veel van onze klanten ondanks alle uitdagingen, mooie successen. Lees bijvoorbeeld de verhalen van Taco Bell, Eventfabriek, FlexyStand, Valorous; allemaal klanten die ondanks de COVID-crisis volle bak doorpakten.

En er waren veel ondernemers die niet op volle sterkte konden draaien, die de afgelopen periode gebruikten om vooruit te kijken en bijvoorbeeld hun systemen eens kritisch onder de loep namen en ervoor zorgden dat de commerciële activiteiten stevig op de rit staan voor straks.

Samen met de rest van het team hoop ik dat iedereen snel het normale (ondernemers) leven weer kan oppakken. Namens heel Entrpnr wens ik jullie in ieder geval het allerbeste voor het nieuwe jaar en wij staan ook in 2022 weer voor jullie klaar.

Met vriendelijke groeten,

Steven Lagerwij, CEO Entrpnr.

Boekhouding

Entrpnr richt jouw administratie compleet en volledig op maat in. Je boekhouding wordt dagelijks verwerkt.

Factoring

Liquiditeit is de belangrijkste voorwaarde voor de groei van jouw onderneming. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk betaald wordt.

Marketing

Wil je jouw merk versterken? Meer leads genereren? Wij maken jouw bedrijf zichtbaar en helpen je gevonden worden.

Juridisch advies

Onze juristen nemen al je juridische zorgen uit handen, leveren praktisch advies, begeleiden je zorgvuldig en procederen als dat nodig is.

Asian Markets

Dé partner voor bedrijven die actief zijn op de Aziatische markt of voor Aziatische ondernemers die een bedrijf hebben in Nederland.

Tarieven

Bij ons geen valse vanaf prijzen of misleidende tarieven. Wij hebben een passend pakket voor ieder budget. Vraag jouw offerte aan.

Gratis advies?
Neem nu contact op

Offerte aanvragen