Doe de check!

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Entrpnr heeft alle door de overheid in het leven geroepen regelingen in één handige check samengevat. Door het invullen van deze test krijgt u direct inzichtelijk voor welke regeling u in aanmerking komt. Deze check maakt óók inzichtelijk welke documenten u voor welke regeling nodig heeft.

Daarnaast hebben wij enkele financieringsalternatieven meegenomen in deze online tool.

De check geeft u een helder en evenwichtig beeld over de financiële mogelijkheden op dit moment. Daarnaast registreren wij uw gegevens. Mochten er wijzigingen in het overheidsbeleid komen die voor u van toepassing zijn, dan informeren wij u hierover.

U kunt deze check gratis uitvoeren via deze link.

Voorbeeldbrieven Uitstel
Entrpnr heeft via haar website een gratis Corona-portal geopend. Via dit portal kunt u diverse brieven downloaden die u kunt gebruiken voor het aanvragen van uitstel bij o.a. uw huurbaas, leasemaatschappij en overige zaken.

U kunt zich hier aanmelden voor dit portal.

Update regelingen

Op dit moment worden er doorlopend wijzigingen gemaakt in de aangeboden overheidsregelingen. In grote lijnen zijn er aparte fondsen opgezet voor de agrarische sector en is het aantal bedrijven dat een beroep kan doen op de TOGS (eenmalige gift van € 4k) uitgebreid. Hierdoor komen nu ook taxibedrijven, nagelstudio’s en tandartsen in aanmerking.

De laatste updates omtrent deze regelingen vindt u hier

Meer berichten

Koningsdag in Corona tijd

Even terug naar de nieuwe maatregelenNu Covid 19 aan het maturen is en de maatregelen ook zien we langzaam een klassiek beeld

Corona 2.0

Na de persconferentie van gisteravond weten we waar we in ieder geval voor de komende drie weken aan toe zijn, maar wat

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!