ONDERNEMEN DOEN WE SAMEN!
OOK ALS HET TEGEN ZIT…

Soms zit het mee en soms zit het tegen. Het hoort bij het ondernemerschap, maar maakt het niet minder makkelijk. Het is niet voor niets dat bijna de helft van alle ondernemers binnen 3 jaar na de start -al dan niet gedwongen- weer stopt met hun onderneming.

De afgelopen jaren heeft Entrpnr zich gespecialiseerd in deze problematiek.

Het eerste wat opvalt is dat veel ondernemers “opgevreten” worden door hun problemen. Als gevolg hiervan gaat het zakelijk vaak snel slechter.

Entrpnr richt zich erop om middels een quickscan te onderzoeken of de onderneming onder normale omstandigheden levensvatbaar zou zijn. Hiermee beantwoorden we de vraag “doorgaan of stoppen”.

Als de conclusie is doorgaan, dan is het onze eerste taak om te zorgen de negatieve spiraal te stoppen. Als ondernemer moet je kunnen werken aan de oplossing en niet alleen bezig zijn met het probleem.

Als Entrpnr positioneren wij ons als “de boekhouder” tussen jou en je schuldeisers. We inventariseren de schuldenlast en controleren deze op juridische juistheid.

Wanneer de totale schuldenlast in beeld is en we de afloscapaciteit hebben vastgesteld maken we samen een realistisch afbetaalplan. Dit plan moet oplossingsgericht zijn met begrip voor de schuldeisers, maar moet wel voldoende ruimte geven om te kunnen leven en te kunnen ondernemen.

Met Entrpnr sta je er in ieder geval niet langer alleen voor.

ENTRPNR FINANCE

MAAK EEN AFSPRAAK

Webmeeting
Telefonisch
In Zeewolde
In Rotterdam

Social

Entrpnr Group B.V. ®

Wagonette 2a
3897 AD Zeewolde
kvk: 73919349
www.entrpnr.nl

Entrpnr Offices

Correspondence

Postbus 1252
3890 BB Zeewolde
Tel: 088 374 9249
info@entrpnr.nl