MEER DAN ALLEEN DE STROOK EN DE BETALING

Entrpnr verzorgd de administratie met het pakket Nmbrs. Hiermee bieden wij ondernemers echt een hoop voordeel. Om te beginnen wordt je salarisadministratie goed en nauwkeurig uitgevoerd. Je ontvangt tijdig de salarisstroken en ook de aangiften loonbelasting worden direct door ons verzorgd.

Maar met Nmbrs kunnen we veel meer. Om te beginnen koppelen we Nmbrs direct aan de Yuki software waardoor je salarisadministratie direct, goed en volledig in je boekhouding is verwerkt. Maar ook de HR-taken kunnen vanuit dit pakket goed worden gevolgd. Je medewerkers ontvangen een eigen app waar direct alle HR informatie in terug te vinden is zoals de arbeidsovereenkomst, vakantiedagen, ziekteverzuim, salarisstroken etc.

Al deze informatie wordt ook nog eens gebundeld in de overzichtelijke rapportage software die wij voor je installeren op je computer of tablet. Of als je gebruik maakt van “Your Mobile Office” via de door Entrpnr geleverde iPad.

YOUR MOBILE OFFICE

Aanvullend ontvang je ook belangrijke informatie over contractverleningen, ziekteverzuim e.d. zodat je nooit voor verassingen komt te staan. Je boekhouding, je salarisadministratie en je rechten en plichten als werkgever overzichtelijk in één helder overzicht. Makkelijker kan echt niet.

ENTRPNR FINANCE

MAAK EEN AFSPRAAK

Webmeeting
Telefonisch
In Zeewolde
In Rotterdam

Social

Entrpnr Group B.V. ®

Wagonette 2a
3897 AD Zeewolde
kvk: 73919349
www.entrpnr.nl

Entrpnr Offices

Correspondence

Postbus 1252
3890 BB Zeewolde
Tel: 088 374 9249
info@entrpnr.nl