JE BOEKHOUDING IS DÉ MANIER OM “DE STAND” BIJ TE HOUDEN

Je boekhouding verwerken wij met Yuki software. Eén van de meest innovatieve online boekhoudsoftware systemen op de markt. Yuki stelt ons in staat om je boekhouding online op dagbasis te verwerken. Wij richten Yuki volledig voor je in en maken gebruik van slimme automatische koppelingen met o.a. je bank, facturatiesysteem, kassasystemen en e-mailboxen waardoor een groot deel van je administratie automatisch kan worden verwerkt. Dit scheelt enorm veel tijd en geld. Deze service biedt Entrpnr ook nog eens aan voor een vaste lage prijs per maand.

BEKIJK DE TARIEVEN

Entrpnr zorgt er verder voor dat je boekhouding volledig digitaal beschikbaar is zodat je iedere betaling, bankafschrift, bonnetje of factuur altijd en overal kunt bekijken.

Ben je zelf geen held met computers? Geen probleem. Onderdeel van onze service is dat wij alle benodigde software installeren op jouw laptop of tablet. Wil je het nog makkelijker? Maak gebruik van de “Your Mobilie Office” optie. Je ontvangt dan een iPad van Entrpnr waarop alles volledig vooraf is geïnstalleerd. Alles wat je nodig hebt staat op deze iPad en het werkt meteen!

YOUR MOBILE OFFICE

ENTRPNR FINANCE

MAAK EEN AFSPRAAK

Webmeeting
Telefonisch
In Zeewolde
In Rotterdam

Social

Entrpnr Group B.V. ®

Wagonette 2a
3897 AD Zeewolde
kvk: 73919349
www.entrpnr.nl

Entrpnr Offices

Correspondence

Postbus 1252
3890 BB Zeewolde
Tel: 088 374 9249
info@entrpnr.nl