Contactopnemen

Onze specialisten staan voor je klaar.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 22:00

“COVID-crisis is geen reden om tandje terug te schakelen”

Annelore van der Lint

DELEN

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dit artikel verscheen eerder dit jaar in het blad Ondernemersbelang, maar nu er geen einde lijkt te komen aan de maatregelen, nog steeds actueel.

“Ondernemen is vooruitzien”. Dat klinkt niet alleen als een opendeur, dat is het ook. Iedere succesvolle ondernemer heeft zijn of haar blik altijd op de toekomst gericht. Door de Corona-crisis is er voorlopig echter weinig om naar uit te kijken. “Dat is geen reden om dan maar een tandje terug te schakelen. Ondernemers moeten zich niet laten lamslaan en juist nu zorgen dat de administratie op orde is en systemen en commerciële activiteiten grondig op de rit staan. Alleen zo kunnen we straks sterker dan ooit vol gas geven.”

Aan het woord is Steven Lagerwij, CEO van administratiekantoor Entrpnr dat ondanks de crisis, het afgelopen jaar dertig procent autonoom wist te groeien en per 1 januari dit jaar ook nog eens twee branchegenoten overnam.

Lagerwij: “Ja, het is geen makkelijke tijd. Ook wij ervaren dagelijks de ellende die de COVID-crisis met zich meeneemt. Letterlijk duizenden telefoontjes hebben we gehad van ondernemers die problemen ondervonden van de maatregelen. En zoals bij iedereen maken ook bij ons zorgen, werkdruk, ziekte van familie en collega’s en thuiswerken het leven er niet makkelijker op.”

Toch liet Entrpnr zich niet tegenhouden om flink aan de weg te timmeren. In 2020 openden de onderneming een vestiging in Amsterdam en betrokken ze een nieuw en groter pand in Rotterdam. Daarnaast werd het dienstenpakket flink uitgebreid en groeide het klantenbestand stevig. Begin dit jaar werden collega-kantoren The Mercenary en Tbena overgenomen.  

Een ondernemer moet ondernemen

Lagerwij: “Het is begrijpelijk dat ondernemers in moeilijke tijden een stapje terugdoen. Investeringen op een lager pitje zetten, bezuinigen, risico’s gaan vermijden. Maar je kunt een tijd waarin je noodgedwongen stil staat of op een lager pitje moet draaien, ook aangrijpen om eens kritisch naar je eigen bedrijfsprocessen te kijken. Begin in ieder geval met je administratie. Die moet je onvermijdelijk op orde hebben als je gebruik wilt maken van een van de steunpakketten. Maar ook om straks je handen vrij te hebben om je weer volledig te kunnen storten op ondernemen.”

Entrpnr. gelooft dat een ondernemer moet ondernemen. En dat terugkerende routinehandelingen prima geautomatiseerd kunnen worden. Daarom gebruiken zij de modernste software om bijna 80% van de administratie van hun klanten automatisch te verwerken. Zo bespaart Entrpnr ondernemers veel geld en tijd. Lagerwij: “Doordat wij de data nauwgezet volgen, zien we problemen en kansen al aankomen voordat de klant het zelf ziet. Onze klanten krijgen niet alleen een persoonlijke boekhouder, maar een heel team van experts dat meedenkt over de financiële administratie, juridische zaken, sales en marketing.”

Benut de tijd effectief

Lagerwij: “Als ondernemer raad ik iedereen aan om de tijd waarin je nu wellicht niet op volle kracht kunt ondernemen, aan te grijpen om je backoffice en commerciële strategie onder handen te nemen. Bekijk of je systemen nog goed aansluiten op je bedrijfsbehoeftes en of die goed op elkaar zijn afgestemd. Neem eindelijk je website onder handen, richt eens een Google Ad campagne in en werk die marketingstrategie uit.”

Meer berichten

Offerte aanvragen

CONTACT MET ENTRPNR? WIJ ZITTEN VOOR JE KLAAR: 085 0646 800

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar!
Tel: 085 0646 800

Niet zomaar een boekhouder…

Entrpnr Group B.V ©

Correspondence

Entrpnr Offices

Boekhouding

Entrpnr richt de administratie compleet in en beheert deze voor je. Alles van a tot z geregeld.

Factoring

Liquiditeit is de belangrijkste voorwaarde voor de groei van jouw onderneming.

Marketing

Wil je jouw merk versterken? Gevonden worden? Meer leads genereren?

Legal

De juristen van Entrpnr Legal nemen al je juridische zorgen uit handen, leveren praktisch advies,

Asian markets

We kijken verder dan de Nederlandse markt. Entrpnr Asian Markets helpt je daarbij

Tarieven

Duidelijke maandtarieven voor onze dienstverlening

Onze specialisten staan voor je klaar op werkdagen van 09:00 tot 22:00

Stuur een chat

VideoCall inplannen

Stuur een Email

Gratis advies?
Neem nu contact op

Offerte aanvragen