Door het coronavirus
in de problemen?

Wij gaan je helpen!

Er zijn een aantal stappen die we kunnen nemen om jou onderneming uit de brand te helpen!

Met een quickscan
kunnen we de beste
oplossing bepalen

Pro actief met onze klanten meedenken zodat jij je volledig tot de kern van je onderneming kan richten.  Al vanaf 2014 specialiseren wij ons in de ondersteuning van ondernemingen en ondernemers met (financiële) problemen. Voor bedrijven of ondernemers die getroffen zijn door de Coronacrisis kunnen wij het volgende betekenen:

  • Overbruggingskrediet
  • Arbeidstijdverkorting
  • Uitstel betaling fiscale verplichting
  • Juridische bijstand
  • Communicatie met schuldeisers

Quickscan aanvragen

Kosten

Het doel van de corona quickscan voor ondernemers is om te beoordelen waar de belangrijkste kansen, knelpunten en mogelijkheden zijn. De resultaten van de quickscan kunnen aanleiding zijn tot een uitgebreidere analyse. Maar over het algemeen kunnen we hierna snel schakelen om je te helpen.

Vul het quicscan formulier in en één van onze specialisten zal spoedig telefonisch contact met u opnemen om het traject te bespreken.

Voor het maken van een quickscan rekenen wij eenmalig € 250,- (exc.btw). Bij een geslaagde scan en samenwerking wordt dit verrekend.

wij staan voor je klaar!

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!