Corona 2.0

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Na de persconferentie van gisteravond weten we waar we in ieder geval voor de komende drie weken aan toe zijn, maar wat betekent dit nu concreet?

We bespreken in onze podcast de volgende onderwerpen. Mijn kapperszaak wordt dat nog wat? Contact beroepen zijn voorlopig nog gesloten, behalve tandartsen, hoe gaan deze ondernemers overleven? De jeugd – hoe hou je dit vol. Voor alle creatieve beroepen, niets tot 1 september, drama voor de ondernemingen maar hoe gaan al die jongeren hier mee omgaan? En tot slot Laatste ontwikkelingen voor de MKB’er Wat is de invloed van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het eisenpakket voor de ondernemers die nu op tafel ligt. Drama of juist een kans?

Meer berichten

Koningsdag in Corona tijd

Even terug naar de nieuwe maatregelenNu Covid 19 aan het maturen is en de maatregelen ook zien we langzaam een klassiek beeld

Entrpnr webinar voor ondernemers

Doe de check!

Entrpnr heeft alle door de overheid in het leven geroepen regelingen in één handige check samengevat. Door het invullen van deze test

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!