Yuki Boekhouding

HET MEEST FLEXIBELE BOEKHOUDPAKKET
VOOR ONDERNEMERS

Doe jij je boekhouding nu nog “ouderwets” met losse bonnen en papieren facturen? Zit jij al je uitgaven en inkomsten nog handmatig in te kloppen in Excel? Ben je de hoge kosten voor jouw boekhouding zat? Of kun je jouw boekhouder nooit bereiken als je hem nodig hebt? Dan is dit het moment om over te stappen.

Met Yuki boekhouding slimmer en beter werken

Altijd up to date

Geen gedoe met bonnetjes

Overal inzicht in je cijfers

YUKI BOEKHOUDING: HET MEEST FLEXIBELE BOEKHOUDPAKKET VOOR ONDERNEMERS 

Doe jij je boekhouding nu nog “ouderwets” met losse bonnen en papieren facturen? Zit jij al je uitgaven en inkomsten nog handmatig in te kloppen in Excel? Ben je de hoge kosten voor jouw boekhouding zat? Of kun je jouw boekhouder nooit bereiken als je hem nodig hebt? Dan is dit het moment om over te stappen. 

Stap nu over naar
Yuki Boekhouding

Entrpnr staat voor je klaar om je te helpen volledig digitaal te gaan met jouw boekhouding. Wij werken hiervoor met het boekhoudsysteem Yuki. Samen met jou richten we je boekhouding helemaal perfect in. Zo kunnen de kosten omlaag en kun jij je richten op het laten groeien van je onderneming.

Yuki boekhouding is een van de meest innovatieve online boekhoudsystemen op de markt. Met Yuki kunnen wij jouw boekhouding iedere dag online verwerken. Entrpnr zorgt er verder voor dat je boekhouding volledig digitaal beschikbaar is. Zo kun je iedere betaling, bankafschrift, bonnetje of factuur altijd en overal bekijken. Dus werk slimmer en sneller met goede software. Entrpnr kiest voor al haar klanten voor de flexibiliteit van Yuki boekhouden.

Slim boekhouden?

Waarom boekhouden met Yuki?

Handmatig je boekhouding doen, kost veel tijd en geld. Bovendien is de kans op fouten vele malen groter dan wanneer je de boekhouding automatiseert. En waarom niet zoveel repetitieve, administratieve en simpele handelingen kunnen prima geautomatiseerd worden. Ontdek de belangrijkste features van Yuki.

Yuki boekhouding: app voor iedere ondernemer

Niemand doet graag de boekhouding en je wilt er al helemaal niet te veel tijd aan besteden. Maar je boekhouding moet nu eenmaal wel altijd op orde zijn. Dankzij de Yuki boekhouding app kun je de bonnetjes direct inscannen, checken of je nog iets moet doen en snel antwoorden op je vragen. Zo blijf je dagelijks bij, zonder dat het je al te veel tijd kost.

Yuki boekhouding: scan en herken

De zelflerende scan functionaliteit van Yuki is een van de slimste en effectiefste oplossing op de markt. De scan van Yuki is volledig geïntegreerd in het platform dus er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Koppeling Yuki boekhouding met essentiële systemen

Met Yuki boekhouding kun jij optimaal gebruik maken van de systemen die jij al in huis hebt. Wij koppelen de Yuki boekhoudsoftware bijvoorbeeld met een webshop, salarisadministratie, fiscaal pakket, CRM of kassasysteem. Bijna alle koppelingen zijn mogelijk!

Yuki boekhouding: inzichtelijke dashboards

De dashboards van Yuki geven je niet alleen altijd up-to-date inzicht in je financiële situatie, je kunt je boekhouding ook zo inrichten dat je 24/7 inzicht hebt in de kwaliteit en tevredenheid. En je kunt zien waar er (nog meer) kansen liggen en waar zijn er handelingen die ook geautomatiseerd kunnen

Yuki boekhouding: uitbreidingsmogelijkheden

Er is nog veel meer mogelijk om jouw boekhouding leuker en makkelijker te maken. Het Yuki platform is eenvoudig uit te breiden met extra functionaliteiten zoals urenregistratie, projectadministratie en workflow.

Overstappen naar Yuki boekhouding? Neem nu contact met ons op

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op en wij regelen de overstap voor jou!

Functies

Boekhouding

Entrpnr richt jouw administratie compleet en volledig op maat in. Je boekhouding wordt dagelijks verwerkt.

Factoring

Liquiditeit is de belangrijkste voorwaarde voor de groei van jouw onderneming. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk betaald wordt.

Marketing

Wil je jouw merk versterken? Meer leads genereren? Wij maken jouw bedrijf zichtbaar en helpen je gevonden worden.

Juridisch advies

Onze juristen nemen al je juridische zorgen uit handen, leveren praktisch advies, begeleiden je zorgvuldig en procederen als dat nodig is.

Asian Markets

Dé partner voor bedrijven die actief zijn op de Aziatische markt of voor Aziatische ondernemers die een bedrijf hebben in Nederland.

Tarieven

Bij ons geen valse vanaf prijzen of misleidende tarieven. Wij hebben een passend pakket voor ieder budget. Vraag jouw offerte aan.

Gratis advies?
Neem nu contact op

Offerte aanvragen