Contactopnemen

Onze specialisten staan voor je klaar.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 22:00

Fiscale aangifte

Geen vervelende fiscale verrassingen meer

Iedere ondernemer is verplicht om correct en op tijd de diverse aangiften te doen bij de Belastingdienst. En dan is het essentieel dat je administratie goed op orde is.

Professionals, Oplossing voor aangiften

Inkomstenbelasting

Omzetbelasting

Vennootschaps- belasting

Persoonlijke aangifte

Nederland kent ingewikkelde wet- en regelgeving op het gebied van belastingen. Entrpnr heeft de professionele expertise in huis die er voor zorgt dat jij niet meer belasting betaalt dan nodig is.


De belastingprofessionals van Entrpnr weten precies van welke aftrekposten je gebruik kunt maken. En zij zorgen ervoor dat de Belastingdienst jou nooit meer vervelende navorderings- en naheffingsaanslagen, rentes en boetes op hoeft te leggen.

Het grote voordeel van de werkwijze van Entrpnr is dat wij naast je boekhouding ook de fiscale verplichtingen op dag-basis monitoren.

In de dagelijkse rapportage zie je dus direct hoeveel je moet reserveren voor je afdrachten BTW. Zo word je aan het einde van het kwartaal dus nooit meer verrast door fiscale tegenvallers.

Aangifte omzetbelasting

In Nederland betalen consumenten en bedrijven belasting over aangeschafte goederen en diensten, de zogenaamde Belasting Toegevoegde Waarde (btw). Hoeveel btw er betaald moet worden, hangt af van het product of de dienst. Over eerste levensbehoeften als voedsel betalen we minder dan voor luxeproducten als een telefoon of televisie.

De belasting (btw) die de consument aan een ondernemer betaalt, moet de ondernemer aan het einde van een bepaalde periode weer terugbetalen aan de Belastingdienst. Dit is de zogenaamde omzetbelasting ofwel de btw aangifte. De btw die ondernemers zelf hebben betaald aan bijvoorbeeld hun leveranciers, kunnen zij terugvragen.

Als klant bij Entrpnr verzorgen wij de omzetaangifte voor jou. Hiervoor hebben we wel een aantal documenten van jou nodig.

Aangifte inkomstenbelasting

Iedere Nederlander moet verplicht belasting betalen. Veel belastingen, zoals btw en accijns, betaal je direct. De inkomstenbelasting betaal je echter via een voorheffing. De Belastingdienst bepaalt achteraf of je te veel of te weinig betaald hebt. Om dit te kunnen berekenen, moet je belastingaangifte doen.

Ondernemers moeten aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers doen. In je aangifte vermeld je de winst uit je onderneming.

Met Entrpnr is jouw boekhouding altijd up-to-date. Daarom staat met één druk op de knop, ook jouw aangifte inkomstenbelasting voor je klaar. Zonder verrassingen en zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt.

Aangifte loonbelasting

Loonbelasting is een voorheffing op de inkomstenbelasting. Loonheffing is een verzameling van heffingen die jij als werkgever en jouw werknemers moeten betalen. Loonheffing wordt gedeeltelijk ingehouden op het loon van je werknemers en deels door jou als werkgever betaald.

Als jij als ondernemer personeel in dienst hebt, krijg je met beide te maken. Dat kan best ingewikkeld zijn. Entrpnr heeft de professionele expertise in huis om jou hierbij te helpen.

Aangifte vennootschapsbelasting

Iedere onderneming met rechtspersoonlijkheid ofwel iedere Besloten Vennootschap(BV) en Naamloze Vennootschap(NV) is verplicht om vennootschapsbelasting aangifte te doen. Verenigingen en stichtingen hoeven alleen aangifte te doen als ze winstoogmerk hebben.

De vennootschapsbelasting is de belasting over het belastbare bedrag van de winst van de onderneming. Entrpnr heeft de professionele expertise in huis die er voor zorgt dat jij niet meer belasting betaalt dan nodig is.

Afgelopen kwartaal

300
Aangiftes verstuurd

Offerte aanvragen

CONTACT MET ENTRPNR? WIJ ZITTEN VOOR JE KLAAR: 085 0646 800

CONTACT MET ENTRPNR? Wij zitten voor je klaar!
Tel: 085 0646 800

Niet zomaar een boekhouder…

Entrpnr Group B.V ©

Correspondence

Entrpnr Offices

Boekhouding

Entrpnr richt de administratie compleet in en beheert deze voor je. Alles van a tot z geregeld.

Factoring

Liquiditeit is de belangrijkste voorwaarde voor de groei van jouw onderneming.

Marketing

Wil je jouw merk versterken? Gevonden worden? Meer leads genereren?

Legal

De juristen van Entrpnr Legal nemen al je juridische zorgen uit handen, leveren praktisch advies,

Asian markets

We kijken verder dan de Nederlandse markt. Entrpnr Asian Markets helpt je daarbij

Tarieven

Duidelijke maandtarieven voor onze dienstverlening

Onze specialisten staan voor je klaar op werkdagen van 09:00 tot 22:00

Stuur een chat

VideoCall inplannen

Stuur een Email

Gratis advies?
Neem nu contact op

Offerte aanvragen