Yuki boekhouding

Flexibel boekhouden

Werk slimmer en sneller met goede software. Entrpnr kiest voor al haar klanten voor de flexibiliteit van Yuki boekhouden. Weten wat Yuki voor jouw onderneming kan betekenen.

Boekhouding goedkoop

Je bent opzoek naar een goede oplossing om je boekhouding nu eens goed in te richten. Je boekhouding doe je nu nog “ouderwets” met losse bonnen en papieren facturen. De kosten voor je boekhouding zijn nu te hoog.

Dan is dit het moment om over te stappen. Entrpnr helpt je graag om volledig digitaal te gaan met je boekhouding. Voordeel is dat je kosten voor je boekhouding sterk omlaag gaan. En bovendien je boekhouding je onderneming laat groeien.

Laat je ook vooral niet tegenhouden door de woorden “software en automatisering”. Juist als je “old school” bent en alles behalve technisch bent aangelegd zal onze werkwijze je bijzonder aanspreken.

Wij ondersteunen je van A tot Z

Yuki Functies

Communicatie bij het document

Stel eenvoudig je vraag via het boekhoudpakket. Vragen en antwoorden zijn te koppelen aan een document

Controle van je boekhouding

Je boekhoudpakket ondersteunt scan en herken oplossing. De zelflerende functie wordt steeds slimmer hoe vaker je het gebruikt.

Uitbreiding

Standaard krijg je véél functionaliteiten. Uitbreiden met urenregistratie, projectadministratie en workflow is mogelijk.

Koppelingen

Yuki boekhoudpakket kun je koppelen met héél veel systemen. Bijvoorbeeld salarisadministratie of met één van de systeembanken.

Factureren

Gemakkelijk online facturen versturen en ontvangen. Stuur meteen IDeal betaallink mee.

Entrpnr is de Yuki boekhouder bij jouw in de buurt

Overstappen van
boekhouder

Je zit op dit moment bij een andere boekhouder of accountant? Geen probleem, wij helpen je met het maken van een eenvoudige overstap.

Het maakt niet uit of je nu al Yuki gebruikt of een ander boekhoudpakket. Wij verzorgen het hele traject van a to z voor je.

Meer weten?

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!

Offerte

Ja, Ik wil tijd besparen