De mensen achter
Entrpnr.

Stuk voor stuk vakmensen die voor jou klaar staan. 

ONZE KENNIS

WAT MAAKT ONS ANDERS?

De klassieke boekhouder die je in iedere stad of dorp tegenkomt werkt doorgaans op een traditionele manier. Jij levert één keer per kwartaal je boekhouding in, hij verwerkt deze en doet vervolgens de verplichte aangiften bij de belastingdienst. Fijn voor de belastingdienst, fijn voor je boekhouder, maar meer dan te voldoen aan je wettelijke verplichting heeft het jou niet opgeleverd.

 

Bij Entrpnr werkt écht anders. Omdat wij gebruik maken van de modernste software en -samen met jou- goed kijken naar de invulling van je administratieve processen verwerken wij je boekhouding op dag-basis. Hierdoor is je administratie altijd bijgewerkt en kan deze jou voorzien van waardevolle informatie die je helpen om..-eenvoudig gezegd-… beter te ondernemen!

 

Vaak zijn we ook nog eens veel goedkoper dan je huidige boekhouder. Dus dat geld steek je in je zak of kan je uitgeven aan zinnig ondernemersadvies die jou en je onderneming écht verder helpen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Jessica

Controller

Mike

Boekhouder

Samanta

Boekhouder

Tommy

Support Medewerker

Chrissie

Client support

Bill

Administratie

Interperneurs

Ons team

Maar liefst 45 gepassioneerde medewerkers staan voor je klaar. We stellen er graag een paar aan je voor. 

Wat goed dat je een BTW alert wilt ontvangen. Nooit meer te laat met je belastingaangifte  en bovendien krijg je gratis tips!