Automatisch incasso

Doorlopend Sepa incasso

Machtigen is gemakkelijk:

  1. Je vergeet nooit te betalen;
  2. Je bespaart uzelf de rompslomp van het steeds regelen van terugkerende betalingen;
  3. Je houdt zeggenschap doordat u een afgeschreven bedrag binnen 8 weken terug kunt laten boeken;
  4. Je kunt een machtiging ook weer eenvoudig intrekken.


Een betaling met een standaard Europese incasso kan plaatsvinden als u daar zelf toestemming voor geeft door het afgeven van een machtiging. Noteer je persoonlijke gegevens en datum op de onderstaande formulier, zet je handtekening en verstuur het formulier. Uiteraard krijg je een bevestiging per email toegezonden.

Je kunt de automatische incasso betaling ook stoppen, bijvoorbeeld omdat je het  abonnement opzegt. Je kunt dan de Rode kaart ‘Intrekken machtiging formulier’ gebruiken. Je vult het formulier in, stuurt deze op naar Entrpnr en de afschrijvingen stoppen. Houd rekening met enige tijd voor verwerking.

Machtigen: de makkelijke manier van betalen.
ENTRPNR FINANCE B.V
Stephensonstraat 27
3846 AK Harderwijk
Nederland
kvk: 73928062
Reden betaling: Facturatie Entrpnr

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Entrpnr Finance B.V om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Entrpnr Finance B.V. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.
Geboortedatum

Boekhouding

Entrpnr richt jouw administratie compleet en volledig op maat in. Je boekhouding wordt dagelijks verwerkt.

Factoring

Liquiditeit is de belangrijkste voorwaarde voor de groei van jouw onderneming. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk betaald wordt.

Marketing

Wil je jouw merk versterken? Meer leads genereren? Wij maken jouw bedrijf zichtbaar en helpen je gevonden worden.

Juridisch advies

Onze juristen nemen al je juridische zorgen uit handen, leveren praktisch advies, begeleiden je zorgvuldig en procederen als dat nodig is.

Asian Markets

Dé partner voor bedrijven die actief zijn op de Aziatische markt of voor Aziatische ondernemers die een bedrijf hebben in Nederland.

Tarieven

Bij ons geen valse vanaf prijzen of misleidende tarieven. Wij hebben een passend pakket voor ieder budget. Vraag jouw offerte aan.

Gratis advies?
Neem nu contact op

Offerte aanvragen