We hebben zoveel te vertellen!

Wij zijn enorm trots op onze dienstverlening en hebben veel mooie zaken aan je te vertellen en te laten zien!

Daarnaast zijn wij ook erg benieuwd naar jouw verhaal.

Het ligt dus voor de hand om een afspraak te maken om elkaar zo beter te leren kennen en te onderzoeken wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen.

Een afspraak maken kan bij ons op verschillende manieren; je kan natuurlijk langs komen op kantoor in Zeewolde of Rotterdam. Maar als je druk bent, weinig tijd hebt of wat verder weg woont kan je ook gebruik maken van een webmeeting of een telefonische afspraak.

Hieronder kan je eenvoudig direct een afspraak in plannen met een van onze enthousiaste medewerkers!

Webmeeting
Telefonisch
In Zeewolde
In Rotterdam

Plan een webmeeting in

Via een webmeeting kunnen wij je direct van alles laten zien. We maken contact per telefoon, maar het is wel makkelijk wanneer je een computer of tablet bij de hand hebt zodat je in kan loggen in onze webmeeting software.

Je hoeft hiervoor overigens niets te installeren en een webcam mag, maar hoeft niet!

Telefonisch meer informatie

Heb je specifieke vragen of wil je graag een specialist spreken dan kan je ook een afspraak in plannen voor een informatief telefoongesprek. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Afspraak in Zeewolde:

Ga je liever even fysiek om tafel! Geen probleem! Wij ontvangen je graag op ons kantoor in Zeewolde. Zeewolde ligt in Flevoland en is makkelijk te bereiken via de A28, A27 of A6.

Het is mogelijk om een afspraak te maken van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Wil je liever wat later langs komen dan kan dit ook, maar geef ons dan even een belletje.

Wagonette 2a
3897 AD Zeewolde
088 374 49249

Afspraak in Rotterdam

Ga je liever even fysiek om tafel! Geen probleem! Wij ontvangen je graag op ons kantoor in Rotterdam. Ons kantoor zit recht tegenover de Kuip en is dus prima te bereiken via diverse snelwegen of het openbaar vervoer.

Parkeren is gratis. Het is mogelijk om een afspraak te maken van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Wil je liever wat later langs komen dan kan dit ook, maar geef ons dan even een belletje.

Stadionweg 41-45
3077AS Rotterdam
088 374 9249

Social

Entrpnr Group B.V. ®

Wagonette 2a
3897 AD Zeewolde
kvk: 73919349
www.entrpnr.nl

Entrpnr Offices

Correspondence

Postbus 1252
3890 BB Zeewolde
Tel: 088 374 9249
info@entrpnr.nl